Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
+10.47
ETH
+16.07
LTC
+21.81
DASH
+1.75
XMR
+9.12
NXT
+8.63
ETC
+1.57
DOGE
-17.02
ZEC
+2.95
BTS
-14.53

Guggenheim Nihayet Bitcoin’e 500 Milyon Dolarlık Para Yatırabildi

252

Guggenheim’ın SEC dosyası yürürlüğe girerek firmanın Bitcoin planlarına kapı araladı.

310 milyar dolarlık küresel yatırım şirketi Guggenheim Partners, dünyanın en büyük kripto para birimine dolaylı olarak maruz kalmak için nihayet Makro Fırsatlar Fonunun yüzde 10’unu Grayscale Bitcoin Trust’ın hisselerine aktarabildi. İlk olarak Kasım ayı sonlarında açıklanan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na başvurusu şimdi yürürlüğe girdi.

Scott Minerd Bitcoin hakkında konuşmayı bırakacak mı?

Guggenheim CIO’su Scott Minerd, Aralık ayında geçen bir açıklamada 400.000 $ ‘lık inanılmaz boğa Bitcoin hedefini kamuya açıkladıktan sonra, görünüşe göre en iyi kriptoda ekşi oldu.

Ocak ayı boyunca, Bitcoin hakkında konuşmak için rutin olarak Bloomberg ve CNBC gibi büyük iş haber kanallarında göründü.

11 Ocak’ta , kripto para biriminin parabolik yükselişinin “sürdürülemez” olduğunu tweetledi ve daha sonra CNBC’nin “Kapanış Çanı” nda 20.000 $ ‘a kadar düşmesi çağrısında bulundu.

Bloomberg ile yaptığı son Bitcoin röportajında, Bitcoin’in büyük bir düzeltmeyi önlemesi için yeterli kurumsal talep olmadığını belirtti.

Ads

Ses tonundaki bu ani değişimin arkasında ne var? Ekonomist ve kripto analisti Alex Krüger üstlendiMinerd, Guggenheim daha ucuza satın almadan önce izleyicilerinden kar elde etmeleri konusunda konuşmak istiyordu.

Finansal hizmetler devi nihayet oyuna girebildiğine göre, Minerd’in önümüzdeki haftalarda fikrini değiştirip değiştirmeyeceği henüz belli değil.

Kısa ömürlü Elon Musk liderliğindeki mitingler

Son derece dalgalı bir Ocak ayının ardından Bitcoin belirsizliğini koruyor ve son zamanlarda Elon Musk odaklı mitinglerin çok kısa ömürlü olduğu ortaya çıkıyor.

29 Ocak’ta Bitcoin, Tesla patronunun Twitter biyografisine #Bitcoin’i ekledikten sonra yaklaşık 39.000 $ ‘a yükseldi. Bellwether kripto para birimi, Musk’ın bir Clubhouse röportajında ​​kripto para birimi inanan olduğunu doğrulamasının ardından bugün erken saatlerde 34.700 doların üzerine çıktı:

Orada biraz yavaş kaldım, özür dilerim. Bu noktada Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu düşünüyorum ve ben de Bitcoin’in destekçisiyim… Bence bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.