Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$49,894.75
+4.02
ETH
$1,804.50
-0.07
LTC
$216.51
+3.03
DASH
$259.26
-1.95
XMR
$225.22
+2.32
NXT
$0.03
+5.55
ETC
$14.95
-2.54
DOGE
$0.06
-2.12
ZEC
$161.67
+1.42
BTS
$0.06
-6.51

Algorand, ‘Güvenilir DeFi’ İçin Crypto Custodian Curv ile Birlikte Çalışacak

275

Perşembe günü yapılan bir duyuruya göre, Turing ödüllü Silvio Macali tarafından başlatılan Algorand, dijital saklama teknolojisi sağlayıcısı Curv ile nihayetinde merkezi olmayan finans (DeFi) alanına çözümler getirmek için ortaklık kurdu. 

Düzenleme, Curv’ün Algorand’ı “varlıktan bağımsız” altyapısı ile entegre ettiğini görecek, Algorand ise Curv’ün saklama çözümlerinden dahili olarak yararlanacak.

Firmalar, kurumların, Curv’ün çok partili hesaplama (MPC) teknolojisi ile desteklenen Algorand ağındaki uygulamalara güvenli cüzdan işlevselliği oluşturmasını sağlamayı amaçlıyor. Curv kullanıcıları ayrıca ALGO (ALGO, +% 4,12) ve ALGO tabanlı ASA belirteçleri ile işlem yapabilecek ve depolayabilecek . 

Algorand COO’su Sean Ford CoinDesk’e “Bir tür güvenilir DeFi sunmak istiyoruz” dedi.

 “Elbette, geleneksel kurumlara, ödeme sağlayıcılara [ve] hükümetlere hitap eden bir teknoloji geliştiriyoruz. Curv, geleneksel finansal yatırımcıların DeFi alanıyla bir araya gelmesini temsil ediyor. “

2019’dan bu yana neredeyse 30 milyon dolar fon toplayan Curv, kriptografik anahtarları bölerek güvence altına almak için MPC’yi kullanıyor, ancak bunu hizmet seviyesi işlevselliğinden ödün vermeden yapıyor.

Ads

Curv CEO’su Itay Malinger bir röportajda :

“Sadece üç yıl önce, bu sektörde güvenlik ya soğuk depolama ya da bir donanım parçasıyla eşanlamlıydı” dedi. “MPC, herhangi bir darboğazla işlemleri güvenli bir şekilde imzalamanın en hızlı yoludur ve Algorand’ın sunduğu ölçek türü için ihtiyacınız olan şey budur.”

Algorand ve Curv zaten DeFi için hazırlanmıştır. Örneğin Curv , geçen yılın yazında borç verme platformu Compound ile çalışmaya başladı . 

Curv, hem kripto dünyasından hem de geleneksel finanstan ALGO tokenini ve Algorand’ın ağı üzerinden tokenleştirilmiş varlıkları desteklemek için talep olduğunu söyledi.

New York merkezli velayet girişimi, 50 milyon dolara kadar dijital varlık sigortası koruması, Munich Re’nin izniyle ve çeşitli güvenlik akreditasyonları ile masaya kurumsal bir tat da getiriyor. 

Müşterileri arasında yatırım şirketi Franklin Templeton, ticaret platformu eToro ve CoinDesk ana şirketi Digital Currency Group’a ait Genesis Trading yer alıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.