Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$58,027.54
+5.21
ETH
$3,516.49
+4.82
LTC
$347.31
+2.86
DASH
$398.71
-0.31
XMR
$415.49
+3.03
NXT
$0.08
+8.55
ETC
$105.65
+42.79
DOGE
$0.62
-6.51
ZEC
$290.33
+8.78
BTS
$0.13
+4.55

Hong Kong Merkezli Kripto Şirketi Diginex Ltd, Nasdaq’ta listelenecek

240

Hong Kong merkezli kripto para birimi ve blockchain hizmetleri şirketi Diginex Ltd., Eylül ayında Nasdaq’ta halka açılmaya devam ediyor.Hong Kong merkezli kripto para birimi ve blockchain hizmetleri şirketi Diginex Ltd., Eylül ayında Nasdaq’ta halka açılmaya devam ediyor.

Hong Kong merkezli kripto para birimi ve blockchain hizmetleri şirketi Diginex Ltd., Eylül ayında Nasdaq’ta halka açılmaya devam ediyor.Bloomberg raporuna göre , Diginex Ltd., Hong Kong merkezli kripto para birimi ve blockchain hizmetleri firmasının bir yıldan daha uzun bir süre önce ters birleşme yoluyla hareketi duyurmasının ardından Eylül ayında Nasdaq’ta halka açılmaya devam ediyor.

Özel amaçlı bir yatırım holding şirketi olan 8i Enterprises Acquisition Corp. ile yapılan anlaşma Haziran ayından itibaren ertelendi, ancak şimdi ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) liste onayını aldı ve 15 Eylül’de hissedarlar tarafından oylanacağını söyledi. Diginex CEO’su. “8i’nin listesi 20-23 Eylül arasında Diginex olacak.

Ads

“Bloomberg raporu, büyük bir ABD pazarında halka açılmanın, kripto ve blockchain firması için, neredeyse tamamen özel bir girişimde, dünya çapında yetersiz düzenleme ile rekabet eden bir darbe olacağını belirtti. Byworth Diginex’in CEO’su, 8i için mevcut listenin 20-23 Eylül arasında Diginex olacağını ve JFK kodunun daha sonra değiştirileceğini söyledi. CEO, “ABD ve bu önemli borsalar için ton, bu endüstrinin giderek daha fazla pazara geldiğini görmeye başlayacağımız anlamına geliyor” diye ekledi.

Pandemi nedeniyle orijinal liste tarihi ertelendi.Firmanın CEO’su Diginex’in orijinal liste tarihinin Mart ayında olduğunu ve bu durumun pandemiden kaynaklanan pazarın gerilemesi nedeniyle ertelendiğini belirtti . Firma, Nisan ayında eski UBS Group AG yöneticisi Chi-Won Yoon’u Asya başkanı olarak işe aldı.

Hong Kong merkezli firmanın beklemede olan listesi, Bitcoin’in bu yıl ilk kez 11.000 $ ‘ı geçmesinden sonra kripto para birimi endüstrisi ile birlikte biraz yükselişe geçti. Şirket ayrıca, başlangıçta kripto spot ticareti sunan Equos.io borsasının halka açıldığını duyurdu ve CEO’nun ilk türev ürünleri Ağustos ayı ortasında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.