Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$23,846.24
+4.71
ETH
$662.85
+2.14
LTC
$120.92
+12.77
DASH
$109.39
+2.36
XMR
$156.55
-4.47
NXT
$0.01
-7.41
ETC
$6.46
+1.69
DOGE
$0.00
+3.78
ZEC
$74.22
+0.97
BTS
$0.02
+6.7

IOTA 2.0:Belirlenmiş Varlıklar Desteğiyle Polen Test Ağını Başlattı

68

IOTA projesi bugün, büyük ölçüde beklenen IOTA 2.0’ın lansmanına doğru ilk aşamayı işaretleyen merkezi olmayan bir test ağı olan Pollen’in yayınlandığını duyurdu.

Polen test ağı şimdi araştırmacıların ve mühendislerin katılımına açık; nesnelerin interneti (IoT) ve kurumsal kabul için hazır olan gerçekten merkezi olmayan; ücretsiz dağıtılmış bir defter oluşturan temel IOTA hedefini savunacak.

Diğer şeylerin yanı sıra, Pollen; IOTA’ya “Hızlı Olasılıksal Konsensüs” adlı yeni bir konsensüs algoritması; değer işlemleri, düğüm operatörleri için bir metrik izleme aracı ve cansız merkezi olmayan uygulamalar oluşturma olanağı da dahil olmak üzere çeşitli özellikler getiriyor.

IOTA’nın Polen test ağı, gerçek dünya varlıklarını blok zincir teknolojisini kullanarak token etme eğiliminde de önemli bir rol oynamaktadır. Tokenizasyonu desteklemek için Pollen; bireylerin binalar, IoT cihazları ve hatta şirket eşitliği gibi gerçek dünya varlıklarını temsil eden farklı özelliklere sahip IOTA tokenlerini “renklendirmesine” izin verecektir.

IOTA, yeni özellikler sunmanın ötesinde; Bugünkü açıklamasında yeni test ağının ağdaki hem otomatik hem de dedikodu modüllerinin kararlılığını ve enstrümantasyonunu geliştirdiğini iddia etti. Çekirdek ağ verilerine daha kolay erişim için yepyeni bir Arapsaçı kaşif ve görselleştiriciye sahip zenginleştirilmiş bir gösterge paneli de vardır.

IOTA (MIOTA) fiyat eylemi


Polen testnet sürümü haberleri, projenin yerel belirteci IOTA’nın (MIOTA) değeri üzerinde olumlu bir etki yaptı. Yaklaşık olarak 605.3 milyon dolarlık bir piyasa değeri olan MIOTA; Gün içinde %4’lük bir kazanç kaydetti, bu rakam son 24 saatteki diğer önemli piyasa değeri kripto para birimlerinden çok daha yüksek.

Bu arada, son zamanlarda yapılan bir röportajda, IOTA Vakfı mali ilişkiler başkanı Dan Simerman; Projenin cansız mimarisinin dünyadaki dijital pazarın kullanıcı sayısını ve yeteneklerini artırarak kripto pazarını bir bütün olarak güçlendirmeye yardımcı olduğunu savundu.

Ayrıca 2018’De Bitcoin ‘In Düşüşünü Öngören Analist’den Yeni Uyarılar yazımızı okumak için tıklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

1 yorum
  1. […] IOTA 2.0:Belirlenmiş Varlıklar Desteğiyle Polen Test Ağını Başlattı yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.