Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$18,821.50
+2.41
ETH
$566.27
+1.11
LTC
$75.87
+0.68
DASH
$94.01
-2.3
XMR
$144.51
-2.81
NXT
$0.01
+26
ETC
$5.95
-1.02
DOGE
$0.00
-0.13
ZEC
$65.51
-0.56
BTS
$0.02
-5.88

Kripto Yatırımcıları İşlem Hacmi’nin Azlığından Korkuyor

46

Kripto piyasası son birkaç gün içinde yoğun bir fiyat hareketine maruz kaldı; Bitcoin, altcoinlerin çoğunun son birkaç haftadaki fiyat hareketlerini sıkı bir şekilde yönlendirdi.

BTC’nin durgun fiyat hareketi, piyasanın son birkaç hafta boyunca yatay seyretmesine neden oldu. Bu istikrar, dün kripto para biriminin tetiklediği düşüşün geçici olarak ortaya çıkmasına rağmen, bazı bozulma belirtileri gösterdi.

Geçenki kısa ömürlü düşüş, kripto parasının bir gün önce 10.050 $ ‘da görülen reddedilmesiyle tetiklendi. Bu, son birkaç gün ve hafta boyunca bu düzeyde karşı karşıya kaldığı bir dizi sert reddetmedeki en sonuncuydu.

Beş rakamlı fiyat bölgesinde görülen reddetme serileri, BTC’yi çevreleyen duyarlılığa önemli bir zarar vermiş gibi görünüyor.

Veriler, yatırımcıların son birkaç gün içinde inanılmaz derecede korktuklarını gösteriyor.

Bu, Bitcoin’in günlük işlem hacminde devam eden bir slaytla ilişkili görünmektedir. Bunlar, BTC’nin bir sonraki trendini izleyeceği düşüş işaretleri.

Bitcoin Yatırımcıları Konsolidasyon Aşaması Devam Edince Korkuyor
Bitcoin, son birkaç hafta içinde 9.300 $ ile 9.900 $ arasında bir işlem aralığında yakalandı.

Geceleri, ayılar kriptoyu bu ticaret aralığının alt sınırının altına zorladı, ancak alıcılar hızlı bir şekilde bu ticaret aralığının ortasına geri itebildi.

Son düşüşün, BTC’nin 10.000 $ ‘a dokunduğunda görülen satış baskısının keskin bir akınından kaynaklandığını belirtmek önemlidir.

Kripto da Korku ve Açgözlülük Endeksi

Korku ve Açgözlülük Endeksi, korkuya doğru belirleyici bir değişim gösterdiğinden, buradaki ret, kripto yatırımcılarının düşüncesini önemli ölçüde olumsuz yöne doğru etkiledi.

Arcane Research, yakın zamanda yayınlanan bir raporda bunun hakkında konuştu ve endeksin şu an Nisan ayının sonundan beri görülen en düşük seviyesinde olduğunu açıkladı.

“Korku ve Açgözlülük Endeksi dün“ korku ”bölgesinde geriledi, çünkü BTC fiyatı sağlam bir darbe aldı. Endeks şu anda Nisan sonundan bu yana en düşük seviye olan 39’da… Pek çok yatırımcının Mart ayında acımasızca düştüğü göz önünde bulunduruluyor ”dedi.


Bu korkunun kripto pazarını olumsuz yönde etkilediğini açıkça gösteren bir eğilim, gösterge kripto parasının geçtiğimiz ay boyunca gördüğü düşüş hacmidir.

Mayıs ayının ortalarında zirveye ulaştıktan sonra, Bitcoin’in işlem hacmi son birkaç haftadır sürekli olarak düşüyor.

Arcane, bu eğilimin, alıcılar arasında altta yatan zayıflığa işaret ettiği için kripto için düşüş gösterdiğini belirtiyor.

“7 günlük ortalama gerçek işlem hacmi geçen hafta sağlam bir artış kaydetti, ancak bu hafta tekrar zayıf görünüyordu. Yine de, dünün hacmi yüksekti, bu da artan hacimde büyük fiyat düşüşünün gerçekleşmesi nedeniyle düşüş eğilimindeydi. ”

Ayrıca En Büyük Bitcoin Madencilik Havuzundan Birinden Ortaklık yazımızı okumak için tklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

1 yorum
  1. […] Kripto Yatırımcıları İşlem Hacmi’nin Azlığından Korkuyor yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.