Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$23,866.17
+3.62
ETH
$664.02
+1.87
LTC
$121.47
+12.21
DASH
$108.88
+1.5
XMR
$156.04
-2.45
NXT
$0.01
-7.41
ETC
$6.44
+1.29
DOGE
$0.00
+4.01
ZEC
$74.15
+0.52
BTS
$0.02
+6.39

Milyarder Mark Cuban’den Viral Bitcoin Yatırım Tavsiyesi

44

Milyonlarca insan Mark Cuban ‘ı ve yatırım tavsiyelerini takip ediyor. Cuban ilk servetini 30’ larında yapmış. Bugün ise tahmini net değeri 4,1 milyar doları aşan bir Milyarder yatırımcıdır. Milyarder Mark Cuban’ın Bitcoin Yatırım Tavsiyesini okuyor.

Bir videoda yüksek riskli yatırımından bahsetti. Bitcoin ve Ethereum’un bir örneğini verdi. Ancak, Bitcoin’i ” kullanımı çok zor, hacklenmesi çok kolay, kaybetmesi çok kolay, anlaması çok zor, [ve] bir değeri değerlendirmek için çok zor ” olarak gören Küba, takipçilerinin gelirlerinin% 10’unu Bitcoin veya Ethereum.

Milyarder Mark Cuba’nın Bitcoin Yatırım Tavsiyesi


Ekim 2017’de popüler bir youtube kanalı ‘Vanity Fair’ videoyu Cub Mark Cuban’ın Zenginleşme Rehberi’ni paylaşarak paylaştı. Cuban SPX yatırım fonuna yatırım yapmak da dahil olmak üzere zengin olmak için 9 kural paylaşırken, Bitcoin’e yatırım’dan da bahsetti.

Video oldukça eski olmasına ve zaten 34 milyondan fazla görüntülemeye (basın zamanında) sahip olmasına rağmen, bazı yorumlar Cuban’nın Bitcoin ve Ethereum’a bakışını troll ediyor.

Cuban, Ethereum ve Bitcoin’i “yüksek riskli yatırımlara% 10’a varan oranda tasarruf yatırımı” yaparken dikkat çekti ‘. Ayrıca, bu seçeneği düşünürseniz, paranızın gittiğini düşünün. Size hatırlatalım Bay Küba, Bitcoin’e kabarcık olarak inandığını.

Aslında röportajlarından birinde “Muz satın almak bitcoin’den daha iyidir” diye ekledi. Sadece muz gerçek olduğu ve bitcoin sanal olduğu ve yukarı ve aşağı gittiği için.

İronik olan, Mark Cuban’ın bir podcast’te ‘Bitcoin Bull Anthony Pompliano’ ile tartışırken, NBA ekibinin 130 dolar değerinde bitcoin sahibi olduğunu ortaya koymasıydı. Aslında, NBA ekibi, bilet ve mallar için bitcoin kabul etmek için Ağustos 2019’da kripto servis sağlayıcısı BitPay ile ortaklığını duyurdu. Pomp Podcast’de Pomp ile konuşan,

“Şimdi Bitcoin kullanıyoruz - Lütfen, Git Her şeyi Bitcoin’den Satın Alın. Bununla İyiyim, değil mi? Sanırım 130 Dolar Getirdik. Şu Anda Sahip Olduğum Tüm Bitcoin Bu ”

Yönlendiriciler / Kripto İnananlar Troll Mr.Cuban
Reddediciler şimdi bu konuyu tekrar ısıtıyor ve Mr.Cuban’ın bitcoin yatırımını kontrol ediyor. Küba kendi deneyimlerine dayanarak 9 yatırım kuralını paylaşmış olsa da, bitcoiners’ı şaşırtan şey Ethereum veya Bitcoin’e% 10 tasarruf yatırımı tavsiyesiydi. Bu nedenle, bir Redditor sorguladı;

Eskiden bitcoin hakkında deli boktan bahseten aynı adam değil mi? İnsanları bitcoin’den uzak durmaya teşvik etmek gibi mi?

Hatta bazı insanlar, Btc spekülasyonunun bir tür kumar olduğu ve bunu anlayacak kadar akıllı olması gerektiği için akıllıca hareket etmesini bile istiyor. Başka bir kullanıcı devam etti ve onlara şimdi hatasını gerçekleştirdiğini ve fikrini değiştirdiğini söyledi.

Bitcoin deki Volatilite

Btc fiyatı, başlangıçtan itibaren her gün her zaman kesim testeresi görme eğilimindedir. İlk günlerinde bir bitcoin için dolar olmaktan 2017 sonlarında 20.000 dolara ulaşmanın ve şu anda yaklaşık 9000 dolara düşmenin en yüksek zirvesine kadar!

Gerçek şu ki, fiyat dalgalanması her zaman birçok kişi ve Mark Cuban için ateşli bir endişeydi. Bu onu her zaman Bitcoin’e daha az güvene layık hissettirdi. Ve böylece ‘ZENGİN’ olmak için video ipucunda Btc yatırımından ‘yüksek riskli yatırım’ olarak bahsetti. Ayrıca herhangi biri yatırım yapmak isterse, paranın gittiğini varsayması gerektiğini de sözlerine ekledi!

Son Olarak

Birçok rapora göre Mark Cuban’ın milyarder yolculuğu akıllı yatırımlarını ve hamlelerini içeriyor. Başarı öykülerine dayanarak görüşlerini ve ipuçlarını ortaya koyar. Aslında, Pomp ile yaptığı son podcast’de, Bitcoin’e yatırım yapma algısına sahip olduğunu ve hiç kimsenin bunu değiştiremeyeceğini söylüyor.

Kısacası, Btc’nin fiyatı her zaman geçmişte değişti ve olmaya devam edecek. Ancak piyasayı anlamak ve tahmin etmek akıllı insanın hamlesi ve kadınların da (daha hafif bir not) hareketidir.

Gerçek şu ki, web, kuruluşundan bu yana birkaç btc tahminine tanıklık etti - bazıları Bitcoin’in 40.000 $ - 50.000 $ ‘a kadar çıkabileceğini ve bazılarının Sıfır’a gidebileceğine inandığını söylüyor.

Ayrıca Haziran’da Ayılar Bitcoin (BTC) Kontrolünü Aldı yazımızı okumak için tıklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.