Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$40,639.53
+0.97
ETH
$1,321.50
+7.68
LTC
$181.35
+5.79
DASH
$113.53
+14.76
XMR
$149.76
+3.6
NXT
$0.01
0
ETC
$8.30
+19.78
DOGE
$0.01
+1.67
ZEC
$80.81
+17.82
BTS
$0.03
+6.34

Ripple (XRP) Ortağı Nium, İngiltere’de EMI Lisansı Aldı

36

Şu andan itibaren Nium, Brexit’ten sonra Birleşik Krallık’ta elektronik para basmanın yanı sıra gerçek zamanlı dijital ödemeler sunabilir.

EMI, “Elektronik Para Kurumu” anlamına gelir. Financial Conduct Authority (Birleşik Krallık’ın mali düzenleyicisi) tarafından verilen bu lisans, Nium’un küresel B2B ve B2C finansal hizmetlerini ve bunun için gerekli altyapıyı genişletmesine olanak tanır.

Nium, e-parayı dijital cüzdanlarda saklamak, Birleşik Krallık ile dünyanın dört bir yanına dağılmış yaklaşık 3,21 milyar alıcı arasında gerçek zamanlı dijital ödemeler yapmak, gecikmelerden ve yüksek işlem ücretlerinden kaçınmakla ilgili hizmetler sunabilecek ve e-para çıkarabilecek.

Nium CEO’su Prajit Nanu, şirketin AB lisansının Brexit geçiş dönemi sona erdikten ve İngiltere ile AB arasındaki ekonomik etkileşim için yeni kuralların ortaya çıktıktan sonra Birleşik Krallık’ta faaliyetlerine devam etmelerine izin vermeyeceği için bu EMI lisansının işe yarayacağını belirtti. etki.

Ads

Başka Bir Ripple Ortağı

Yeni lisansla, Nium’un müşterilerinin Açık Para Ağlarını kullanmaya devam edebileceklerini ve finansal hizmetler sunabileceklerini ve yeni pazarlara açılabileceklerini sözlerine ekledi.

Bugün daha önce ABD’nin kapsadığı gibi, Ripple’ın başka bir ortağı olan Currencycloud, kısa süre önce Hollanda Merkez Bankası’ndan bir lisans aldı.

Yeni lisans sayesinde e-para şirketi, Brexit müzakerelerinin sonucuna bakılmaksızın Avrupa genelinde çalışmaya devam edecek ve AB müşterilerine Ripple teknolojisine dayalı havale hizmetleri sunacak.

Currencycloud, bu yaz 2 Temmuz’da RippleNet’i kullanmaya başladı. Nium ve Avrupa’daki genişlemesine gelince, şirket Temmuz ayında fintech devi Visa ile kurumsal banka kartları - çeşitli kullanımlar için hem kredi hem de banka kartları - çıkarmaya başlamak için ortaklık kurdu .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.