Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$58,472.31
+6.18
ETH
$1,816.93
+2.84
LTC
$204.94
+3.29
DASH
$229.46
+3.74
XMR
$237.40
+3.35
NXT
$0.05
+19.45
ETC
$12.47
+4.01
DOGE
$0.06
+1.33
ZEC
$145.19
+6.45
BTS
$0.08
+6.2

SEC, Ripple’dan Chris Larsen’in Davayla Karşılaşmasına Rağmen XRP’sini Hareket Ettirmeye Devam Ettiğine Dair Kanıta Sahip

290

SEC, Ripple yöneticilerinin XRP satışlarından kazanıp kazanmadığını öğrenmek istiyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, XRP satışlarından elde edilen gelirin Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen için önemli bir gelir kaynağı olup olmadığını bilmek istiyor. 

Gelen mektupta Hakim Sarah Netburn için, SEC üst düzey dava vekili Jorge G. Tenreiro ajansı Larsen yasal inceleme rağmen onun XRP “görünür hareketli devam etmek” dair kanıt elde ettiğini yazıyor. 

Tenreiro, davalıların mali durumunun dava için kritik öneme sahip olduğunu iddia ediyor.

Larsen ve Garlingohouse’un banka kayıtlarını alarak XRP işlemlerini anonim hale getirmek ve satışlarının “tüm evrenini” belirlemek mümkün olacak:

Ads

Banka kayıtları olmadan, SEC, Bireysel Davalıları sözlerine almak zorunda kalacaktı, özellikle SEC zaten en son verileri sağladığından beri Bireysel Davalıların işlemlerini SEC’in yapabileceğine dair bir garanti olmaksızın “manuel olarak” izlemek zorunda kaldı. XRP’nin satış ve blok zinciri hareketlerinin tüm evrenini tanımlayın.

Ajans, Ripple aleyhine açtığı dönüm noktası niteliğindeki davasında, Garlinghouse ve Larsen’in XRP satışlarından elde ettikleri gelirlerle sırasıyla 159 milyon dolar ve 450 milyon dolar netleştirdiğini iddia ediyor.

Bununla birlikte, XRP işlemleri sahte olduğundan, davalılar çok daha fazlasını cebe atabilirdi.     İlişkiliSEC, Yargıç Mektubunda Ripple’ın Savunmalarına “Yasal Olarak Uygunsuz” diyor

SEC, Ripple yöneticilerinin market alışverişleriyle ilgilenmiyor

SEC, bu ayın başlarında, şu ana kadar tespit etmeyi başardığı bazı yöneticilerin bankalarına mahkeme celbi sundu.

Yine de Tenreiro, SEC’in, XRP satışlarının gelirleri için ne kadar önemli olduğunu belirlemenin dışında davalının mali işleriyle ilgilenmediğini yazıyor:     

SEC, Talepleri, Bireysel Davalıların mali durumunu alındıkları sırada göstermeye yetecek belgelerle daraltmayı kabul etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.