Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$36,191.77
+0.48
ETH
$1,245.48
+1.42
LTC
$143.89
+0.21
DASH
$124.81
-0.06
XMR
$161.49
+3.77
NXT
$0.01
+1.27
ETC
$7.71
-0.7
DOGE
$0.01
-0.66
ZEC
$103.02
-4.81
BTS
$0.03
+0.22

VeriTX, talep üzerine uçak parçaları sağlamak için Algorand ile ortaklık yapıyor

252

Önemli bir gelişme olan Algorand, Havacılık ve Uzay Üretimi için dijital bir pazar oluşturmak için VeriTX ile ortaklık kuracak.

Yakın tarihli bir duyuruda, merkezi olmayan üretimi mümkün kılan dijital varlıklar için bir pazar yeri olan VeriTX Corp , Algorand’ın blok zinciri teknolojisini kullanarak uçak parçaları için dijital bir tedarik zinciri geliştireceğini söyledi .

VeriTX dijital pazarı, Savunma Bakanlığı ve ticari havayolları gibi müşterilerin uçak parçalarının üretiminde önemli zaman ve paradan tasarruf etmelerine ve aynı zamanda verimliliği en üst düzeye çıkarmak için kullanılabilecek değerli ekonomik ve lojistik veriler elde etmelerine olanak tanır.

Aynı şeyin dikkate değer bir gerçek dünya örneği, VeriTX’in F15-Eagle savaş uçağı parçalarının teslimat süresini nasıl 100 kat azalttığıdır - 265 günden sadece 6 saate.

Algorand’ın kamuya açık, saf kanıt kanıtı blok zinciri, parçaların değişmez bir dağıtılmış defterde siparişten teslimata kadar takip edilmesini sağlarken aynı zamanda parçaların orijinalliğini de doğruluyor. Bu, 3 milyar dolarlık sahte parça sorununu hafifletir. VeriTX CEO’su USAF (ret) Col James Allen Regenor,

Ads

“Algorand’ı platformumuza güç verecek blok zinciri altyapısı olarak seçtik, birkaç teknoloji sağlayıcısına ve titiz durum tespitine baktıktan sonra” ve “Algorand, esnek mimarisi ve düşük işlem ücretleri nedeniyle ekosistem ortaklarımızı ağa dahil etmek için ideal çözümdü. ve işlemsel işlem hacmi ölçeklenebilirliği. “

Algorand COO’su Sean Ford da ortaklık hakkında şu yorumu yaptı:

“VeriTX’in yaptığı şey - işlemlerden kaynaklanan sorunları ortadan kaldırmak - Algorand’ın birincil görevi. VeriTX, teknolojiyi, üretim gibi yerleşik endüstrileri merkezi olmayan bir şekilde yeniden keşfetmek için blok zincirinin gücünü sergileyen çok somut bir şekilde uyguluyor ”dedi Ford,

Ana akım blok zincirinin benimsenmesiyle ilgili teknik engelleri kaldırmayı hedefleyen Algorand, DUST Identity ve Meld Gold ile mevcut iki tedarik zinciri ortaklığına sahiptir.

Uçtan uca şeffaflığa sahip bir sistemde, tedarik zinciri ağındaki her adımın her üyesi tüm verilere erişebilecek. Sayısallaştırma süreçleri, gelişmiş görünürlük sağlar ve tedarik zinciri hakkında gerçek zamanlı içgörüler sağlayarak, zincirdeki insanlara tam kontrol sağlar.

ABD Ordusu, Donanması ve Hava Kuvvetleri dijital bir tedarik zincirine doğru ilerlerken, dijital uçak parçaları için birleşik pazar büyüklüğünün 2025 yılına kadar 3,1 milyar $ ‘a ulaşması bekleniyor.

1 yorum
  1. […] RSI Algo en momentumun nötr olduğunu gösterdi. Son birkaç gündür yükseliş eğilimi gösterdi, ancak aynı zamanda Ağustos ortasından bu yana güçlü bir düşüş trendi altında da çalıştı. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.