Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$39,826.85
+5.45
ETH
$1,693.22
-1.31
LTC
$156.52
+2.69
DASH
$121.19
+1.49
XMR
$153.61
+0.25
NXT
$0.02
-2.82
ETC
$9.04
+7.76
DOGE
$0.05
+13.41
ZEC
$95.78
+2.08
BTS
$0.04
-7.08

Algorand (ALGO) Siz Uyurken Algo Kazansın

360

Algorand Blockchain elinizde tuttuğunuz ALGO’lar karşılığında sizi ödüllendiriyor. Elinizde ne kadar ALGO varsa kazancınızda bir o kadar fazla olacaktır. Peki Algorand bu ödülleri neden dağıtıyor? İsterseniz altında yatan sisteme göz atalım.

Algorand ağına ALGO miktarıyla orantılı olarak katılmasına izin veren benzersiz, izinsiz, saf bir hisse kanıtı (PPoS) protokolü kullanır. cüzdanlarında var. Bu yaklaşım, daha büyük bir insan grubunun katılmasını ve ödül kazanmasını sağlayarak ALGO’yu jeton ödülleri kazanmak için en çekici seçeneklerden biri haline getiriyor.

Algorand Pure Proof-of-Stake protokolü ile çalıştığı için bu ödülleri Algorand tutanlara veriyor. Proof of stake algoritması, sıradaki bloğun onaylayıcısı olacak node’u belirlemek için hisse yaşı, rastlantısallık ve node’un sahip olduğu coin miktarı gibi faktörlerin kombinasyonlarından oluşan rastgele bir eleme süreci kullanır.

Bir blok oluşturması için bir node seçildiğinde, seçilen bu node bloktaki işlemlerin geçerli olup olmadığını kontrol eder, bloğu imzalar ve blok zincirine ekler. Buna karşılık, söz konusu blokta bulunan işlemlerle ilgili masraflar ödül olarak ilgili node’a verilir.

Yani Algorand ağının işlemleri onaylaması ve ağın çalışması için insanların cüzdanlarda veya çeşitli borsalarda Algorand tutması gerekir. Bu sayede bir madenci sayılırsınız ve karlılığında ALGO ile ödüllendirilirsiniz. Bu aynı algoritmayı kullanan diğer coinler içinde geçerlidir. Bunlardan en popüler olanı Algorand’dır.

Ayrıca bu ay yayınlanan bir habere göre Delchain ve Algorand ortaklıklarını duyurdular. Delchain nedir; Delchain Limited (Delchain) Dijital varlık finansal hizmetler sağlayıcısıdır. Bugün, önde gelen blok zinciri Algorand’ın büyüyen kullanıcı topluluğunu destekleyeceğini duyurdu.

Algorand Ceo’u yaptığı açıklama;

W. Sean Ford, “Blockchain alanındaki finansal hizmetler için sağlam teklifleri ve USDT’ye mükemmel desteği ile Delchain’i Algorand topluluğuna davet etmekten heyecan duyuyoruz” dedi. “Delchain, gelişmiş blok zinciri uygulamaları sunmak için Algorand kullanan kuruluşlara temel araçları ve hizmetleri getiriyor.”

Stake etmeye başlamak isteyen Delchain müşterileri [email protected] ile iletişime geçebilir. Daha fazla bilgi için.

Algorand Stake Et & ALGO Kazan

Cüzdanınızda ya da kullandığınız borsada Algo’nuz var. Bu ALGO’nun boş yere beklemesini istemiyorsunuz ve bunun üzerinden kazanç sağlamak istiyorsunuz. O zaman Algo’larınızı stake edebilir ve kazancınızı katlayabilirsiniz.

Nerede Stake Edebiliriz?

Bunun için birçok platform var. Bunları tek tek sıralayacağız ve stake oranlarına göz atacağız. Çünkü platformun faiz oranı farklı. En iyisini bulmak için makaleyi okumaya devam edin.

Herkes bir katılım düğümünü çalıştırabilirken, tüm kullanıcılar fikir birliği protokolüne katılmak için teknik beceriye sahip olmayacaktır. Bir katılım düğümünü çalıştıramayan kullanıcılar için Algorand blok zinciri, çevrimdışı bir mod sunar. Bir kullanıcı kendisini çevrimdışı ilan ettiğinde, hesabının hissesi, sıralama işlemi için dikkate alınmaz. Bu, herhangi bir kullanıcının bir katılım düğümünü çalıştırmasına gerek kalmadan Algorand’de bir hisseye sahip olmasını sağlar.

Şu anda, sistem tüm kullanıcılara eşit davranmaktadır. Gelecekte, Algorand Vakfı, çevrimiçi kullanıcılara verilen ödülleri artırmak - onları kriptografik sıralama protokolüne katılımları için teşvik etmek - ve çevrimdışı kullanıcılara verilen ödülleri azaltmak için bir yükseltme önerebilir.

Algorand Resmi Cüzdanı

Algorand Stake etmek için en iyi tercih Algorand’ın Resmi Cüzdanı olacaktır. Resmi bir Algo cüzdanı var mı?

Evet, resmi Algorand cüzdanı Apple ve Android cihazlarda https://www.algorand.com/wallet adresinden indirilebilir.

Ek birşey yapmanıza gerek yok. Sadece Algo’yu cüzdanınızda tutmanız yeterli olacaktır. Her blok onayına katıldığınızda ödüller tarafınıza gönderilecektir.

Ledger Cüzdanı

Ads

ALGO stake etme şu anda birkaç büyük borsa ve cüzdan aracılığıyla mevcut olsa da Ledger donanım cüzdanlarıyla aynı düzeyde güvenlik ve seçenek sunmuyorlar. Ledger Live ile kullanıcılar, özel anahtarlarının özgürlüğünden ve kontrolünden ödün vermeden Ledger’in donanımı ile varlıklarını güvende tutarken, tek bir uygulama üzerinden pay alabilirler.

En güvenilir cüzdanlardan biri sayılan Ledger cüzdana sahipseniz 2. Tercihim bu olacaktır. Şu ada Ledger cüzdanda Algorand Stake etmek aktiftir ve kazançlarınızı almaya hemen başlayabilirsiniz. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Algorand Stake Ödülü Hesaplama

Sizde bu web sitesini kullanarak anlık olarak alacağınız ödülleri hesaplayabilirsiniz: Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Trust Cüzdanı

100 Algos’a sahip bir kullanıcı, bir yıl sonra ödül olarak yaklaşık 10 Algo kazanır . Ancak, Algo’larınızla işlem yapıyorsanız ve bakiyeyi değiştiriyorsanız bu durum değişecektir. 24.06.2019 itibariyle ödül sıklığı yaklaşık 20 dakikada birdir. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

ATOMİC Cüzdanı

  1. Atomic Wallet’ı açın.
  2. ALGO paraları alın. M-cüzdan arayüzünden başka herhangi bir para biriminden takas edebilirsiniz.
  3. Soldaki menüden Staking’e  tıklayın  .
  4. Listeden Algorand’ı  seçin  .
  5. Stake etme arayüzünü göreceksiniz: Yıllık Getiri ve stake etme koşulları.
  6. Ödülleri almak için Algorand’i Atomic Wallet bakiyenizde tutmanız yeterlidir. Temettüler her yeni bloğun oluşturulmasıyla adresinize dağıtılacaktır. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

COİNLİST

EXODUS Cüzdanı

Yalnızca Algorand ve Algorand tabanlı varlıkları kullanıyorsanız, Algorand’ın resmi cüzdanı (Android ve iOS için mevcuttur), ALGO staking ödülleri kazanmak için harika bir seçenektir. Cüzdanınızda 1’den fazla ALGO varsa, otomatik olarak ödül kazanmaya başlayacaksınız.

Exodus for Algorand stake’i kullanmayı seçerseniz, süreç ALGO kazanmaya başlamak için çok basittir: Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

  • Exodus’u indirin
  • Ayarlarınızda ALGO’yu etkinleştirin
  • ALGO’yu Exodus cüzdanınıza gönderin . Veya herhangi bir ALGO’nuz yoksa, Bitcoin veya Ethereum gibi diğer varlıkları her zaman doğrudan cüzdanınızdan ALGO ile takas edebilirsiniz
  • Ücretsiz ALGO’nuzu talep etmek için zaman zaman cüzdanınızı kontrol edin

Algorand yatırım yapan biriyseniz ve o anki piyasa koşullarında Algorand değer kaybı yaşıyorsa bunu Algorand Stake ile telafi etmeniz mümkün olabilir. Hem zararına Algo pozisyonunda çıkmamış olursunuz hemde elinizde tuttuğunuz Algo sayısına göre belirli bir kazanç sağlayarak Algo sayınızı arttırabilirsiniz. Coinlerinizin boş yere bekelemesine gerek yok.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.