Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$24,699.30
+3.02
ETH
$618.32
-1.18
LTC
$126.81
+8.8
DASH
$102.87
+0.11
XMR
$161.66
-0.62
NXT
$0.01
-4.17
ETC
$5.62
-2.05
DOGE
$0.00
-0.89
ZEC
$64.14
+0.02
BTS
$0.02
-4.31

Altcoin, DeFi, Kripto Para Borsası, Hack ve Coin Listelemeleri Hepsi Piyasa İçin Önemli

430

Türkiye de bir ilk reklam gelirlerimizi okuyucularımız ile paylaşıyoruz. Haber Oku gündemi takip et okurken kazan.

Altcoin, DeFi, Kripto para borsaı, Hack, Coin listelemeleri hepsi piyasa için önemli haberler. Kriptopara para piyasası 7/24 hiç uyumayan bir piyasa. Kimi zaman ani düşüşler kimi zaman hack olayları yaptığınız yatırımı zarara uğratabiliyor. Bu yüzden piyasada yer alan önemli haberleri takip etmeniz çok önemli.

BitturkHaber sitesi olarak yapacağımız şey tam olarak bu. Sizin yerinize haberleri süzgeçten geçirip önemli bulduğumuz ve piyasaya etki edeceğini düşündüğümüz haberleri yayına alacağız. Diğer dedikodu ve sahte haberler radarımız dışında kalacak.

Sohbet ve Tartışmaya Katılmak İçin

Türkiye de ilk olacak bir uygulamayı yapıyoruz. Haber web sitemizin reklam gelirlerini okuyucularımız ile paylaşıyoruz. Web sitemize kuracağımız bir doğrula uygulaması ile her ziyaret edip haber okuduğunuzda kriptopara olarak ödül alabileceksiniz. Ayrıca haber yazarları içinde her haber karşılığında bir ödül sistemi olacak. Kampanyamız yakında başlıyor..

Kriptopara yatırımı yapmadan önce piyasada olup bitenlerin yakından takip etmeniz gerekir. 24 saat yaşayan bir piyasa olduğu için her haber her an bir artış yada düşüş yaşanmasına sebep olabilir.

Yatırımınıza karar vermeden önce haber web sitemizi ziyaret edebilir, haberleri okuyabilir ve okuduğunuz haberler karşılığında ödüllendirilirsiniz.

Ayrıca diğer kriptopara projeleri hakkında konuşmak içinde ayrı bir grup oluşturduk. Grupta her konuda fikir alışverişi yapabilir ve yatırımınızı buna göre şekillendirebilirsiniz.

Sohbet ve Tartışmaya Katılmak İçin

Ayrıca haber web sitemiz için yeni Haber ve Makale yazarı arkadaşlar arıyoruz. Haber sitemiz de hem haber yazarak piyasayı yakından takip edebilir hemde yazdığınız haberler karışıklığında da ödüllendirilirsiniz.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.