Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$46,325.11
+4.79
ETH
$3,195.26
+5.46
LTC
$176.18
+7.92
DASH
$184.66
+6.84
XMR
$265.14
+2.73
NXT
$0.02
+7.34
ETC
$61.44
+4.38
DOGE
$0.27
+4.65
ZEC
$137.16
+2.53
BTS
$0.06
+7.45

Binance, Kore’deki kripto borsası düzenlemelerini sıkılaştırdığı için KRW çiftlerini durdurdu

1

Kripto borsası devi, kararın düzenleyici taleplere proaktif uyumu amaçlayan çabaların bir parçası olduğunu söyledi.

Binance, Güney Kore’deki operasyonlarında yapılan bir dizi değişikliğin bir parçası olarak Kore wonu (KRW) ticaret çiftlerini durdurdu.

Cuma günü yayınlanan bir bildiride , kripto borsası devi, hizmetindeki KRW ticaret çiftlerinin ve KRW ödeme seçeneklerinin durdurulduğunu duyurdu. Durdurulan diğer özellikler arasında web sitesinde Korece dil desteği ve Güney Kore’de eşler arası işlemler için satıcı uygulamaları yer alıyor.

Duyurunun bir parçası olarak Binance, P2P yatırımcılarına KRW cinsinden tüm ticari reklamları platformdan kaldırmalarını tavsiye etti. Kararın nedenini detaylandıran Binance, proaktif olarak yerel düzenlemelere uyduğunu söyledi.

Gerçekten de, Güney Koreli yetkililer, sıkı bir düzenleyici rejimin ortasında ülkedeki kripto borsa operatörlerine vidalar koyuyorlar. Güney Koreli düzenleyiciler, zorunlu lisans rejiminden zorunlu gerçek ad ticaret hesaplarına kadar, politikanın kapsamını ülkede faaliyet gösteren yabancı platformları içerecek şekilde genişletti .

Ads

Kripto borsalarının Güney Koreli düzenleyicilere kaydolmak veya faaliyetlerini durdurmak için 24 Eylül’e kadar süreleri var. Bunun yapılmaması, hatalı platformların ana aktörleri için para cezaları ve hapis cezasına çarptırılabilir

Bazı borsalar, 24 Eylül tarihinden önce en azından geçici olarak faaliyetlerini durdurma planlarını duyurdular.

Ülkenin Finansal Hizmetler Komisyonu, ülkedeki platformlar için önemli operasyonel engeller oluşturabilecek bir hareketle kripto borsalarında çapraz ticareti yasaklamayı da planlıyor.

Bu arada Binance için, KRW ticaret çiftlerinin sona ermesi, platformun dünya çapındaki yargı bölgelerindeki operasyonlarındaki en son kesintidir. Son birkaç ay içinde Binance, farklı ülkelerdeki düzenleyicilerden , borsanın gerekli izin olmadan faaliyet gösterdiğine dair uyarılar aldı .

Birleşik Krallık’taki bankalar ve ödeme işlemcileri de borsa devine verdiği hizmetleri geri çekti . Ağustos ayının başlarında Binance , Avrupa’daki birkaç ülkenin yanı sıra Hong Kong’daki kullanıcılar için türev alım satım işlemlerine kısıtlama getirdiğini duyurdu .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.