Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$17,132.97
+4.24
ETH
$1,295.82
+6.57
LTC
$78.68
+3.85
DASH
$43.13
-0
XMR
$141.66
+3.36
NXT
$0.00
-6.73
ETC
$20.25
+3.9
DOGE
$0.11
+6.31
ZEC
$43.59
+9.08
BTS
$0.01
+2.35

CoinEx Kripto Para Borsası, CoinEx Nedir? CoinEx Güvenilir mi?

773

CoinEx Nedir?

CoinEx, 2017 sonlarında ortaya çıkan İngiltere merkezli kripto para borsasıdır. Kolay kullanıma sahip herkesin rahatlıkla alım satım işlemlerini gerçekleştirebileceği bir borsadır. Dünyanın her yerinde 7/24 kullanılabilir durumdadır. Üyelik açmak ve bakiye yatırıp çekmek için  kimlik, pasaport vb. bilgileri istememektedir. Kendilerine ait CET isimli bir kripto para birimleri bulunmakta ve site içerisinde daha az komisyon, yapılan çeşitli airdroplarla elinizde tuttuğunuz CET miktarında ödüller, ve elinizdeki CET’leri kilitleyerek (staking) borsanın günlük gelirinden bir miktar pay almanız gibi fırsatlar sunmakta. Borsada sadece CET token bulunduranlara değil zaman zaman elinizde bulunan kripto para birimleri için de promosyonlar yapılıyor. Ayrıca yeni çıkan ve potansiyeli olan kripto paraları bu borsada bulabilirsiniz. Ayrıca CoinEx borsası Coin Market Cap verilerine göre kripto para borsaları sıralamasında 35. sırada yer almaktadır.

CET Token (CoinEx kripto para borsasına ait kripto para)


CoinEx Kripto Para Borsasının İncelemesi

Platform, hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar için gayet kullanışlı ve uygundur, CoinEx için ana avantajlarından bazıları şunlardır edelim;

İşlemlerin Hızlı Bir Şekilde GerçekleşmesiÇoklu işlem eşleştirme motoru, binlerce işlemin hızlı bir şekilde işlenebildiğinden, CoinEx’in başlıca avantajlarından biri olarak kabul edilir. Böylece, şu anda Bitcoin (BTC) – uzun ve pahalı işlemler ile ilişkili ana konulardan birinden kaçınmaya yardımcı olur.
Fonların KorunmasıCoinEx, her müşterinin parasının %100 güvencesini sunmaktadır. Temel olarak, bir kullanıcının böyle bir istekte bulunmasını istediği zaman, herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde kullanmanın imkansız olduğu durumlarda, tüm varlıkların geri çekilebileceği anlamına gelir.
Üst düzey güvenlikCoinEx, çok sayıda güvenlik protokolü (gelişmiş SSL protokolleri dahil) uygulayarak en üst düzey koruma sağlamaktadır. Kullanıcının güvenliği de, soğuk multisig cüzdanların kullanımı ve 2FA’nın etkinleştirilmesiyle artırılmıştır. Tüm borsalar, güvenlik konularına şiddetle vurgu yaparken, saldırı saldırılarının hala oldukça sıradan olduğunu hatırlamak önemlidir, bu yüzden bir değişim seçerken aşırı güvenlik öncelikli olmalıdır.
Ticari FırsatlarKaldıraç ticaretinin olmamasına rağmen, CoinEx hala yüksek profilli bir ticaret platformu olarak kabul edilebilir. TradingView destekli chars, yatırımcılara piyasadaki mevcut durumun derinlemesine analizini sağlar.

Ads

CoinEx ayrıca basitçe CoinEx Token (CET) olarak adlandırılan kendi ERC20 tokenınıda yayınladı. CET kullanan kullanıcılar, bir CoinEx oyu gibi diğer özel haklarla birlikte belirli sınırlı özelliklere erişebilme hakkına sahiptirler. 

CoinExNasıl Kullanılır?

  1. Buraya tıklayarak siteye gidiyorsunuz.
  2. Yapmanız gereken ilk şey ‘Kayıt Ol’ düğmesine tıklamak ve karşınıza çıkan formu doldurmaktır. 
  3. Şimdi sol üst köşedeki tüm mevcut varlıkların listesini görebileceğiniz ‘Ticaret’ bölümüne gidin.

    Diğer borsalarda olduğu gibi, sayfanın ortasında bir şamdan grafiği de vardır. Sitenin İngilizce versiyonu varken, orada tercüme edilmez grafik göstergeleri gibi bazı işleyen metinler için ise ne yazık ki çeviri seçeneği yoktur.
    Bu çizelgenin altında, ilgili formun yardımıyla bir limit emri veya bir piyasa emri verebilirsiniz. CoinEx’in doğal jetonu CET’i edinenler için komisyon ücretlerinin % 50 indirim olduğuna dikkat edin.
  4. Ticari güdümlü madenciliğe katılmak istiyorsanız, ‘Madencilik’ bölümüne gidin. Sadece kendi kimlik taramalarını (KYC) yapan kullanıcılar bunu yapabilir.

CoinEx İşlem Ücretleri

Yukarıda belirtildiği gibi, yeni borsalar düşük ücretler sunarak müşterileri çekmeye çalışmaktadır. Aslında, CoinEx’in ücretleri son derece düşüktür. CoinEx, yapımcılar için tamamen ücretsizdir, ancak sadece% 0.1 oranında ücret alınır. Ancak, Bitcoin Cash (BCH) hariç tüm para birimleri için hala küçük para çekme ücretleri vardır. Daha fazla bilgi için CoinEx’in web sitesini ziyare edebilirsiniz.

Ayrıca CoinEx’in son zamanlarda gerçekleştirdiğ 20.000$ dağıttı yarışmanın detaylarına erişmek için tıklayınız.

1 yorum
  1. […] Ayrıca CoinEx kripto para borsası ile ilgili haberimize bakmak için tıklayınız. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.