Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$59,272.40
-0.47
ETH
$2,097.81
+4.58
LTC
$214.52
+4.22
DASH
$242.03
-3.08
XMR
$261.51
+1.27
NXT
$0.05
-1.57
ETC
$14.79
-0.32
DOGE
$0.06
-1.54
ZEC
$170.19
-2.38
BTS
$0.11
-4.42

Coinscrum, Ağ Doğrulayıcısı Olarak Cudos’a Katıldı

322

Yeni ve heyecan verici bir ortaklık, Coinscrum ve Cudos’u birleştiriyor.

Başlıca kripto haber kaynağı ve hizmet sağlayıcı olarak staking Coinscrum, Cudos doğrulayıcı ağına Avustralya merkezli bir Cudos doğrulayıcı sağlayan en son şirket olacak.

“CUDOS projesini desteklemekten ve gerçek anlamda demokratikleştirilmiş kaynakların merkezi olmayan bulut bilişiminin geleceğini inşa etmekten heyecan duyuyoruz. Web, internetin büyük bölümlerini konsolide eden ve kontrol eden şirketlerle son yirmi yılda kendisini merkezileştirdi. Yeniden inşa etme zamanının geldiğini düşünüyoruz. ve Web’i güvenli ve dengeli bir şekilde modernize ederek, herkesin gereksiz kaynakları kullanmasını ve bunlardan para kazanmasını ve web’in orijinal ahlakına geri dönmesini sağlayın.CUDOS platformunun, ekibinin ve örnek iş ortaklarının bu yeni merkezi olmayan bulut devriminin arkasındaki itici güç olacağına inanıyoruz. ” Paul Gordon, Coinscrum_pro’nun Kurucusu.

Coinscrum, şehrin ilk Bitcoin Meetup grubunu 2012’de başlattığından beri Londra’daki kripto topluluğunun kalbinde yer alıyor ve o zamandan beri merkezi olmayan bir ekonomiyi destekliyor. C-Lab bölümümüz altında, üyeler için operasyonlarımızı oluşturduk ve genişlettik - bir dizi PoS ağı için özel doğrulayıcılar ve stake etme havuzları çalıştırıyoruz. CUDOS jetonunu platformumuza eklemeyi dört gözle bekliyoruz ve projeyi desteklemek için hem ekibe hem de altyapıya yatırım yaptık. C-Lab, kripto ekosistemini çevre dostu bir şekilde desteklemek için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak İngiltere ve Avustralya’daki faaliyetlerini yürütmektedir.

“Topluluğun böylesine önemli bir rol oynadığı blockchain gibi başka bir endüstri yok. Topluluk yeni projeleri destekliyor, ürün ve araçları geliştirmeye, pazarlamaya, farkındalığa yardımcı oluyor ve Cudos’un durumunda, diğer kanıtı kanıtı ağları gibi; topluluk aynı zamanda ağı işleten düğümleri de yönetir. Ademi merkeziyetçiliğin değeri, değişmez kayıtların ötesine geçer, herkese ve herkese ekosistemin ürettiği zenginliği paylaşma fırsatı sunar. Coinscrum, Cudos için bu kadar önemli bir ortak olmasının nedeni budur. kripto ve blok zinciri topluluğu etrafında inşa edildi ve ekosistemimize muazzam miktarda değer katacaklar. ” Andrew Walker, CRO, Cudos.

Coinscrum hakkında

Coinscrum, Londra 2012’de dünyanın ilk Bitcoin Meetup gruplarından biri olarak hayata başladı, o zamandan beri topluluğunu 6.500’den fazla üyeye genişletti ve önde gelen kurucuların ve fikirlerin birçoğunun yer aldığı 250’den fazla ücretsiz ağ etkinliğine ve sunumuna ev sahipliği yaptı. -sektördeki liderler. Daha yakın zamanlarda Coinscrum, her hafta endüstri yöneticileri, kurucuları ve geliştiricileriyle birden fazla video röportajı yayınlayarak tamamen çevrimiçi bir biçime geçti.

Daha fazlasını öğrenin ve şu adresten izleyin:  coinscrum.com

Ads

Cudos hakkında

Cudo, daha merkezi olmayan, sürdürülebilir ve bağlantılı bir dünyaya güç sağlamak için dünyanın mevcut bilgi işlemlerini kullanarak Bulut ve Blockchain arasındaki boşluğu dolduruyor.

Cudos, ağdaki Web 3.0 işlemlerini güçlendirmek için tasarlanmış yardımcı program ve altyapı belirteci olarak CUDOS ile çapraz zincir, merkezi olmayan bir bilgi işlem ağı olarak tasarlanıyor. Cudos ağı, blockchain / akıllı sözleşme veya daha geleneksel bulut bilişim API’leri aracılığıyla herkesin fazla hesaplama kaynaklarını satmasına veya tüketmesine olanak tanıyacak.

Temelde, bunun anlamı, Cudos’un diğer blok zincirlerini güçlendirebilecek ve bugün gereken bulut bilişim taleplerine göre ölçeklenebilecek birkaç ağdan biri olacağıdır. 

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:

Web sitesi: www.cudos.org 

Twitter: https://twitter.com/CudosT

Telegram: https://t.me/cudosturkey

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.