Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$60,337.37
+3.16
ETH
$2,158.06
+3.81
LTC
$230.14
+2.12
DASH
$271.16
+1.15
XMR
$295.65
+3.28
NXT
$0.10
+2.51
ETC
$19.26
+1.27
DOGE
$0.06
+3.16
ZEC
$199.26
+3.85
BTS
$0.13
-2.81

Bu popüler ünlü, Bitcoin ve NFT’leri halka açık bir şekilde anlatan en son kişi

8

NFT’ler son zamanlarda sadece dijital sanatçılar arasında değil, aynı zamanda piyasadaki birkaç milyarder meraklısı arasında da öfke haline geldi. Sonuç olarak, son birkaç ayda token satışları milyonlara ulaştı.

Medya kişiliği ve iş kadını Paris Hilton aynı şeylere yabancı değil. Yakın zamanda bir CNBC muhabirine konuşan Hilton, endüstrinin birkaç NFT işletmesinde gezinme yolculuğunu ve kripto para birimlerine yönelik son yatırım girişimini tartıştı.

NFT’ler söz konusu olduğunda, bu, Hilton’un da dahil olduğu ilk sefer değil. Hilton tarafından yayınlanan bir tweet’e göre , yakın zamanda piyasaya sürülen Ethereum tabanlı açık artırma platformu Cryptograph’da kedisinin dijital bir resmini 40 ETH’ye (yaklaşık 17.000 $ değerinde) açık artırmaya çıkardı.

Dahası , Eylül 2017’de silinmiş bir tweet’te, “Yeni LydianCoinLtd Token satışına katılmayı dört gözle bekliyorum” iddiasında bulundu. Burada, tweet’in sonuna “ThisIsNotAnAd” hashtag’i eklendiğini belirtmek gerekir.

İş dünyasından anlayan Los Angeleslı , bazı “inanılmaz sanatçılar” ile işbirliği yaptıktan sonra bu ay ilk fungible token (NFT) airdropunu sunmaya hazırlanıyor .

NFT’ler neredeyse bir gecede sanat, spor ve eğlence dünyalarını kasıp kavurdu. Sadece geçen ay , müzisyen Grimes, sanat eserini 6 milyon dolara satarken, Hollywood aktris Lindsay Lohan, rapçi Ja Rule ve Mark Cuban da NFT’lerinden para kazandı.

Ads

Söz konusu röportajda Bitcoin’e de değinildi . Moda kralı sorulduğunda,

“Evet. Bunun için de çok ama çok heyecanlıyım. Kesinlikle gelecek. “

Hilton ayrıca “bir süredir” Bitcoin’de yatırımcı olduğunu iddia etti.

Diğer ünlü kripto meraklıları da bu gemiye bindi. Örneğin, ünlü eski boksör ve sosyal medya yıldızı Mike Tyson, yakın zamanda bir Bitcoin ATM üretim şirketi ile ortaklık kurdu .

Dahası, Joe Rogan podcast’inde yer alırken Kanye West , Bitcoin’in “Amerika’nın gerçek kurtuluşu” olduğuna dikkat çekerek en popüler kriptoyu desteklediğini de ifade etti. West, BTC’nin “insanlığın bir sonraki sınırını” yaratabilecek yeni bir otoyol oluşturduğunu da sözlerine ekledi.

Herkes Bitcoin, Twitter ünlüleri ve Barstool Sports’un kurucusu Dave Portnoy hakkındaki vızıltıyı kutlarken, Bitcoin’lerini sattığına pişman olan birçok kişiden biri. Söylemeye gerek yok, Barstool Sports’un kurucusu, piyasanın son birkaç ayda sarstığı birçok “zayıf el” den biriydi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.