Cheap Website Traffic
Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$22,434.05
-0.01
ETH
$1,569.58
+0.26
LTC
$87.77
-2.66
DASH
$62.18
-5.07
XMR
$152.97
+2.66
NXT
$0.00
+5.54
ETC
$19.66
-0.61
DOGE
$0.07
-0.27
ZEC
$38.42
+0.81
BTS
$0.01
-3.62

Cudos Blockchain ilk Nft Pazar Yerini Başlattı

844

Aura Pool, sürdürülebilir ve karbon nötr, Cudos blok zincirinin ve web3 ve web2 için dünyanın ilk ölçeklenebilir demokratikleştirilmiş bulut platformu Cudo Compute’un arkasındaki ekip olan Cudo tarafından size sunulan bir NFT pazarıdır. Blok zinciri, dağıtılmış pazar yerleri ve sürdürülebilir madencilik konusunda zengin deneyime sahip bir ekiple Aura Pool, dijital koleksiyon ürünleri dünyasına fayda sağlıyor ve yeni nesil sürdürülebilir BTC madencilerini hashrate koleksiyonları aracılığıyla Cudos blok zincirine dahil ediyor.

Türünün ilk örneği olan sürdürülebilir NFT pazarı olan Aura Pool, toplayıcıları, NFT alıcılarını, BTC madencilerini, oyuncuları ve madencilik çiftliklerini sorunsuz tek bir platformda bir araya getiriyor. Aura Pool, sizi temiz güçlü madencilik çiftliklerine bağlayarak cüzdanınıza sürdürülebilir hashrate getirerek zahmetsizce Bitcoin kazanmanızı, oynamanızı ve Bitcoin madenciliği yapmanızı sağlar.

Aura Pool , daha verimli ve çevre dostu bir altyapı oluşturarak geleneksel blok zinciri teknolojileriyle ilişkili enerji ve atık sorunlarını çözmeyi amaçlayan Cudos sürdürülebilir blok zinciri üzerine inşa edilmiştir . Bunu, enerji tüketiminde ve karbon emisyonlarında önemli bir azalmaya izin veren benzersiz bir hesaplamalı boşaltma sistemi kullanarak başarır.

Aura Pool, finansal özgürlüğe giden benzersiz bir yol sağlar. Pahalı donanım satın alımı yok, büyük bir öğrenme eğrisi yok, kirlilik yok ve gezinmek için doymuş bir pazar yok. DeFi NFT pazarı, hashrate satarak/kiralayarak anında ödüller sunar ve madencilerin ve alıcıların Bitcoin fiyatı durgunken kazanmalarına olanak tanır.

Aura Pool pazarı, hashrate koleksiyonlarının görüntülenmesini, satın alınmasını ve ticaretini kolaylaştırmanın yanı sıra, oyun ve rekabet için heyecan verici, yeni yollar da açıyor. Aura Pool, kullanıcıların birbirlerinin hashrate’leri için birbirleriyle savaşmasına izin vererek benzersiz ve ödüllendirici bir oyun deneyimi sunuyor. Yakın gelecekte çok sayıda oyun duyurulacak ve kullanıcılar, inşa edilecek bir sonraki oyunu belirleyecek olan NFT veya CUDOS jeton sahibi olarak oylama gücünü elinde tutacaktır. Oyun oynamanın kripto para madenciliği dünyasına bu entegrasyonu, oyunculara becerilerini ve stratejilerini geliştirmeleri için sonsuz potansiyel sunarak, diğerlerinden farklı olarak ilgi çekici ve heyecan verici bir deneyim yaratıyor.

Bu nasıl çalışır?

Temiz enerji Bitcoin madenciliği şirketleri, Aura Pool aracılığıyla satın alınan herhangi bir NFT’nin sahibine NFT aracılığıyla kazanç sağlayan ve BTC madencilik şirketlerine hashrate’leri için ön likidite sağlayan NFT koleksiyonlarını başlatabilir.

Donanım, pazardaki sağlayıcılar tarafından yönetilir, hashrate’i temsil eden NFT’leri alıp satmaya başlamak için kesinlikle hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan, ihtiyacınız olan tüm bilgileri sağlamak için kendi hashrate’inizde oturum açarsınız. Donanım, pazardaki sağlayıcılar tarafından yönetilir, bu nedenle yapmanız gereken tek şey bir hesap oluşturmak ve bilinçli kararlar vermek için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilere erişebileceksiniz. Toplama hashrate’inizi satın alın ve yolunuza devam edin.

Aura Pool’un güzelliği, hashrate koleksiyonlarınızı istediğiniz zaman alıp satmanıza izin vermesidir. Bu, artık kârlı olmayan eskimiş donanımlara bağlı kalmayacağınız anlamına gelir. Bunun yerine, koleksiyonunuzu açık pazarda satabilir ve havuzdan doğrudan seçtiğiniz cüzdana düzenli ödemeler kazanabilirsiniz.

Her satıcının koleksiyonu aynı zamanda bakım maliyetlerini de gösterir, böylece tam olarak neye bulaştığınızı görebilirsiniz. Ve biraz daha oyunlaştırılmış bir etkileşim arıyorsanız, size diğer oyunculardan hashrate yüzdesi kazanma şansı verecek oyunların ve zorlayıcı kullanıcı zorluklarının geliştirilmekte olan bir yol haritası var.

Yeni BTC madencilik çiftlikleri, koleksiyonlarını Aura Pool pazarında listeleyebilmek için sıkı bir durum tespiti sürecinden geçmek zorunda kalacak. Bu süreç finansmanı, fiziksel ortamı, enerji kaynaklarını ve ekip katılımını kapsar. Aura Pool’un durum tespiti süreci ise riski en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Alıcılara, madencilik çiftliğinin adını ve ayrıntılarını açıkça gösteren pazardaki her madencilik çiftliği sayfasıyla kendi araştırmalarını yapmaları tavsiye edilir.

Aura Pool’un ilk NFT koleksiyonu

Aura Pool’a düşen ilk NFT koleksiyonu Blockmole’dur . Bir Blockmole NFT satın alan kullanıcılar, Blockmole’un Bitcoin madenciliği faaliyetlerinden kendi hashrate’lerine erişebilecek ve ayrıca üyelerin her hafta hashrate için birbirleriyle savaşabilecekleri oyun platformlarına erişim elde edecekler. İlk NFT koleksiyonu 2023’ün 1. çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Aura Pool, halihazırda temiz enerjiyi, Çalışma Kanıtı (PoW) madenciliği tekniklerini benimseyen BTC madencilerini yenilenebilir teknolojinin benimsenmesini hızlandıran yeni bir gelir fırsatıyla destekleyerek sürdürülebilir madencilik uygulamalarına yönelik değişen taleplerden yararlanıyor. Altyapıyı ve hashrate’i tokenize etme yeteneği, NFT pazarı için oyunun kurallarını değiştiren bir unsurdur. Madencilere, koleksiyonculara, NFT hayranlarına ve oyunculara benzersiz ve yeni kazanç fırsatları sunarken, sektörün sürdürülebilir gelişimine izin verecek.

Daha erişilebilir, sürdürülebilir ve ödüllendirici NFT’lere olan talep arttıkça, pazar yerlerinin kullanıcılar için daha fazla değer sağlaması gerekecektir. Sürekli gelişen bir alanda Aura Pool, Cudos ekosistemine ve onun içinde inşa edenlere daha fazla değer katmaya kendini adamıştır.

Yaklaşan hashrate koleksiyonlarımızı, mücadelelerimizi ilk görüntüleyen olmak ve NFT kazanma şansı için Twitter’da Aura Pool’u takip edin.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.