Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$17,132.97
+4.24
ETH
$1,295.82
+6.57
LTC
$78.68
+3.85
DASH
$43.13
-0
XMR
$141.66
+3.36
NXT
$0.00
-6.73
ETC
$20.25
+3.9
DOGE
$0.11
+6.31
ZEC
$43.59
+9.08
BTS
$0.01
+2.35

CUDOS COİN NEDİR ? CUDOS COİN NASIL ALINIR ?

2.117

CUDOS,  Mathew Hawkins tarafından kurulmuş olup , birden fazla blok zinciri ekosistemi sağlayacak merkezi olmayan bir bilgi işlem ağıdır. Peki tam olarak CUDOS Coin Nedir ? CUDOS Coin Nasıl Alınır ? 

CUDOS COİN NEDİR ?

Cudos Ağı, herkes için yüksek performanslı, güvenilir ve izinsiz bulut bilişim sağlamak üzere tasarlanmış özel amaçlı bir blok zinciridir.

Cudos Ağı

Ağdaki geliştiriciler
şunlara erişebilir:  Yüksek uygulama performansı
 Geliştirici dostu akıllı sözleşme araçları
 Birleştirilebilir varlık yönetimi

Zincirin kullanıcıları
şunlardan yararlanır:  Yüksek kriptografik güvenlik
 Kamu blok zinciri şeffaflığı
 Zincirler arası birlikte çalışabilirlik
 Karbon nötr işlemler

Daha büyük, daha pahalı zincirlere ölçeklenebilir bir alternatif olarak tasarlanan Cudos Ağı, daha önce gaz limitleri nedeniyle aşırı derecede pahalı veya basitçe imkansız olan karmaşık uygulamaların tamamen zincir üzerinde çalışmasına izin verir. Cudos Ağı, Doğrulayıcıların işlemleri kontrol ettiği ve ağdaki DApp’lerin tüketmesi için hesaplama döngüleri sağladığı Temsilcili Alım Kanıtı (DPoS) fikir birliği modelinde çalışır.

Geliştiriciler, bireyler ve işletmeler, dağıtılmış defter teknolojisinin güvenlik güvenceleriyle CosmWasm’dan (ve daha sonra Ethermint aracılığıyla EVM’den) yararlanan yeni nesil akıllı sözleşmeleri devreye alacak. Bu daha yüksek performans ve güvenlik seviyesi, Cudos blok zincirinin sağlam bir düğüm altyapısına sahip güçlü bir Doğrulayıcı topluluğundan yararlanma yeteneği sayesinde mümkündür. Bu, Cudos Ağı kullanıcılarına, daha sonra dağıtılan çeşitli kurumsal ve geliştirici kullanım senaryolarında yüksek düzeyde güven verir.

Cudos Ağını diğer blok zincirlerinden ayıran şey, ağın tam merkezinde yüksek performanslı bilgi işlem kapasitesi için derin entegrasyon seviyesidir. Bu, Cudos’un blok zincirlere ekstra bir bilgi işlem katmanı sağlamasına ve yüksek performanslı bilgi işlem gücünün gerekli olduğu geniş bir dizi ek kullanım senaryosunun kilidini açmasına olanak tanır.

CUDOS, hem zincir içi hem de zincir dışı altyapı tüketicilerine hizmet sağlayan ilk merkezi olmayan bilgi işlem ağıdır. CUDOS, aşağıdaki avantajlara sahip birden fazla blok zinciri ekosistemi sağlayacak merkezi olmayan bir bilgi işlem ağıdır:

  • Tendermint protokolüne dayalı güvenilir katman 2 doğrulayıcı ağı ,
  • Solidity veya yeni nesil kullanılarak CUDOS’ta akıllı sözleşmelerin konuşlandırılması için EVM ve Wasm uyumluluğu WebAssembly’de derlendikleri sürece diller. Yani Golang, Rust, Java vb. gibidir.
  • Ağın, Cudos Ağı akıllı sözleşmelerinin birden fazla ağ üzerinde çalışmasına izin veren Inter Blockchain Communication entegrasyonu sayesinde zincirler arası veya Yatay birlikte çalışabilirlik.

Ads

Ads

CUDOS, Cudo platformunun 145’ten fazla ülkede, kurumsal ve uç ortamlarda yaşadığı ve 250.000’den fazla kullanıcı tarafından kullanıldığı bir sonraki ana sürüm olup,  zincir ve zincir dışı kaynaklar arasında merkezi olmayan bir bilgi işlem katmanı sağlayan bir sonraki ana sürümdür.

CUDOS belirteci , ağ yönetişimi ve operasyonları, blok zinciri ve bulut iş yüklerini almak için bir paylama mekanizması ve bir değişim aracı (MoE) ‘na  hizmet eder.

Blok zincirinde ölçeklendirme hem pahalıdır hem de destekleyebileceği kullanım örnekleriyle sınırlıdır. CUDOS, hem zincir içi hem de zincir dışı tüketicileri akıllı sözleşmeler ve API’ler aracılığıyla ağa bağlayarak, yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir katman 2 ve 3 çözümü sağlayarak bu sorunu çözmektedir.

CUDOS’UN KURUCUSU !

CUDOS, daha önce C4L’yi kuran ödüllü bir girişimci olan Mathew Hawkins tarafından kurulmuş olup ; İngiltere’nin internet altyapısının %1’ini destekleyecek şekilde büyüyen bir veri merkezi, bulut ve ağ altyapısı sağlayıcısıdır.  2016’da 30 milyon dolara çıkış yapan Mathew, daha önce donanımda başardığını, yazılımda altyapı hizmetleri oluşturmak için Cudo ve CUDOS ağını başlatmıştır.

CUDOS COİN TOPLAM ARZ !

CUDOS Coin Toplam Arz : 10.000.000.000 CUDOS ‘ dir.

CUDOS COİN NASIL ALINIR ?

CUDOS alım satım yapmaya karar verdiğiniz zaman öncelikle kripto para alım satım yapan sitelere doğrudan kayıt olmanız gerekmektedir. Söz konusu sitelere veya sitelerden birine  kayıt olduktan sonra yapacağını öncelikli işlem ise kimlik doğrulamasıdır. Kimliğinizin ön arka yüzünü sisteme yüklemeniz istenmektedir. Bazı borsalar ise selfie isteyebilmektedir. Bu istek kayıt yapacağınız siteye göre değişebilmektedir. CUDOS Coin alım satım yapmaya karar verdiğiniz zaman bir çok  Borsada yer aldığını görebilmektesiniz.

  • CUDOS alım satım işlemleri için , BURADAN üyelik işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.
  • Sonrasında ise açılan sayfada , yer alan bilgilerinizi Legal bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.
  • Burada sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurunuz.
  • Cep telefonunuza gelen doğrulama Sms kodundan sonra , hesabınıza giriş yapabileceksiniz .
  • Buradan sonra para yatırma ve çekme işlemlerini sağlayabilmek için , Hesap Doğrulama işlemi olan , Kimlik verileri doğrulama resmi olan , yazılı metini beyan etmeniz gerekiyor. Daha sonra hesap doğrulama işleminiz tamamlanacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.