Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$47,128.31
-4.75
ETH
$1,504.24
-5.2
LTC
$176.31
-8.35
DASH
$215.44
-7.77
XMR
$208.45
+1.54
NXT
$0.03
-4.75
ETC
$10.99
-5.02
DOGE
$0.05
-3.92
ZEC
$121.50
-9.33
BTS
$0.04
-12.02

Grayscale listelerse Chainlink’in fiyatına ne olur?

237

Kurumsal yatırımcılar açıkça kripto para birimleriyle ilgileniyor. Bu, kurumsal paranın satış tarafındaki likiditeyi kurutması ve Bitcoin fiyatlarını yükseltmesiyle kanıtlanıyor.

Ancak, bu yatırımcıların Bitcoin ve kripto para piyasalarının sunduğu dalgalanma ve üstün getirileri tatması çok uzun sürmeyecek. Bu nedenle, yatırımcıların altcoinlere dönüşmeye çalışması sadece bir zaman meselesi olacaktır.

Ethereum , Bitcoin’den sonra en popüler kripto para birimi olsa da , yatırımcılar daha fazlasını isteyecek. Grayscale gibi yatırım yapan şirketler ve altcoin yatırımları sunan diğer kurumsal yüzlü platformlar burada devreye girecek.

Bitcoin yatırımı, güçlü temellere sahip altcoinlerin büyümesini hızlandıracak

Bitcoin, özellikle bu döngüde 100.000 $ ‘a çıkmasının beklendiği gerçeği ışığında, şüphesiz ana cazibe merkezi olacak. Bununla birlikte, bu döngüden çıkan toz düzeldikçe, DeFi bariz nedenlerden dolayı ön plana çıkacak,

  1. Geleneksel finans endüstrisini ve modası geçmiş sistemlerini değiştirme potansiyeli
  2. Merkezi olmayan, daha hızlı ve çok daha verimli bir sistem
  3. İnsan müdahalesinde hızlı azalma
  4. Yeni bir endüstrinin evrimi ve yeni kullanım durumları

Ads

Birkaç haftadır Crypto-Twitter, LINK’in Grayscale’de listelenen bir sonraki varlığın nasıl olacağı hakkında konuşuyor. Daha önce bildirildiği gibi, Grayscale Delaware eyaletinde diğer kripto varlıklarının yanı sıra LINK’i de içeren altı ek tröst dahil ettiğinden, bu sadece bir hayalden daha fazlası olabilir.

Basit Yaklaşım

Eylem planı basit olacaktır - Bu paraları satın almak ve elde tutmak, iyi getirileri garanti etmenin en iyi yolu olacaktır. Bunun nedeni, Grayscale’in bu projeleri / jetonları güçlü temelleri nedeniyle ve piyasadaki yatırımcı ilgisini ölçerek seçmiş olmasından dolayı basittir.

Fiyat performansı cephesinde bile, bu altcoinlerden bazıları fiyat keşif aşamasında olmaya devam ediyor. Bu nedenle, paraları bırakmayı bekleyen herhangi bir alıcı baskısı olmadan, grafiklerde kesintisiz olarak yükselme potansiyeline sahiptirler.

Örneğin LINK, Grayscale’de listelenmeyi başarırsa% 30 ila% 70 arasında vaat edilen bir artışın altını çizdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.