Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$17,132.97
+4.24
ETH
$1,295.82
+6.57
LTC
$78.68
+3.85
DASH
$43.13
-0
XMR
$141.66
+3.36
NXT
$0.00
-6.73
ETC
$20.25
+3.9
DOGE
$0.11
+6.31
ZEC
$43.59
+9.08
BTS
$0.01
+2.35

Jefferies CEO’su mesajları ifşa etti: SBF’ye demiştim, cevap vermedi

928

Büyük yatırım şirketlerinden Jefferies’in CEO’su Rich Handler, FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried’in, borsanın bu haftaki şoke edici çöküşünden aylar önce görüşme tekliflerini reddettiğini açıkladı.

Handler, yaz boyunca kimliği belirsiz bir meslektaşına gönderdiği e-postaların ekran görüntülerini Twitter’da yayımladı ve Bankman-Fried’e ulaşma girişimlerini anlattı.

Jefferies CEO’sunun paylaştığı 7 Temmuz tarihli e-postada, “Sam Bankman-Fried’i tanıyor musunuz? Boyundan büyük işlere kalkışmış gibi görünüyor ve hızla tehlikeli bir pozisyona düşebilir. Şirketleri kurtarma konusundaki uzmanlığımızla onunla tanışıp bir ilişki kurabiliriz. Sadece bir fikir.” ifadeleri yer alıyor.

Hiçbirine cevap vermemiş

E-postalar, Handler’ın Bankman-Fried ile olası bir akşam yemeği randevusunu gündeme getirdiğini, ancak FTX CEO’sunun hiçbir zaman yanıt vermediğini gösteriyor.

Handler yaptığı paylaşımda, “Yaşadığı şey umduğu kadar çabuk geçmeyecek ve dikkatli olmazsanız, yardım eden yerine yardıma ihtiyacı olan kişi haline gelebilirsiniz” diye yazdı.

Ads

Jefferies CEO’sunun açıkladığı e-postalarda en son eylül ayında bir yardım girişiminde bulunduğu gözlemleniyor.

Handler 16 Eylül’de bir meslektaşına “Bugün Bahamalar’daki Rosewood Otel’deyim. FTX elemanının öğle yemeği yemek isteyip istemediğini öğrenmenin akıllıca bir yolu var mı? Sanırım burada.” e-postası attığı görülüyor.

Alaya alır tavrı tepki gördü

Son olarak, FTX’in likidite sıkışıklığı netleşirken 8 Kasım’da attığı “Sam Bankman-Fried toplantıya katılmalıymış gibi görünüyor. :)” mesajlı e-postayı da paylaşan Handler bu paylaşımıyla takipçilerinden oldukça tepki gördü. Bazı takipçiler Handler’e “Senin yerine ben utandım” dedi.

Bu arada FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Twitter hesabından yaptığı yeni açıklamada, tüm sorunluluğu üstlenerek yaşananlardan dolayı özür diledi. Genç CEO ayrıca Alameda’nın trade işlemlerini de sonlandıracağını duyurdu.

FTX CEO’su yaptığı açıklamada, “Özür dilerim. Söyleyeceğim en önemli şey bu. Çuvalladım ve daha iyi işler çıkarmam gerekiyordu. Sizlerle daha çok ve yoğun iletişim halinde olmam lazımdı. Açıkça konuşayım, muhtemel Binance anlaşması için ellerim ve kollarım bağlıydı. Çok fazla kamuya açıklama yapmama izin verilmedi. Ancak bu duruma gelmemizin tek sorumlusu tabii ki benim” şeklinde konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.