Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$39,659.49
+10.15
ETH
$1,230.73
+11.65
LTC
$154.47
+9.87
DASH
$133.29
-1.4
XMR
$166.08
+0.2
NXT
$0.01
+3.67
ETC
$7.77
+4.37
DOGE
$0.01
+14.3
ZEC
$110.31
-2.25
BTS
$0.03
+1.48

Ripple CEO’sunda Fed Açıklaması

59

Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell dün çokça izlenen konuşmasında şok edici bir açıklama yaptı ve Fed’in enflasyonun% 2’yi geçmesine izin vereceğini belirtti.

Bunun altın, kripto ve hisse senedi gibi varlıkların fiyatını etkileyen geniş kapsamlı etkileri oldu. Yüksek enflasyon yakın vadede Bitcoin için açıkça olumlu olsa da , yatırımcılar hareketi kaybetti, kripto ivmesini kaybetmeden ve 11.150 $ ‘lık en düşük seviyelere inmeden önce 11.600 $’ a kadar yükseldi.

Boğalar o zamandan beri bu hareketin bir sonucu olarak ortaya çıkan kayıpların neredeyse tamamını sildiğinden, bu düşüş kısa sürdü.

Enflasyon haberlerinin Bitcoin üzerinde herhangi bir olumlu kısa vadeli etkiye sahip olmamasına rağmen, FinTech şirketi Ripple’ın CEO’su, ileriye dönük olarak kriptoya doğrudan odaklanmaya yardımcı olacağına ve tüm pazara önemli bir destek sağlayacağına inanıyor.

Fed Faiz Oranlarının Yükselmesine İzin Verdi

ABD hükümeti tarafından üstlenilen devasa para basımı, enflasyonun yükselmesine yol açacaktı. NewsBTC’nin dün bildirdiği gibi Powell’ın dünkü konuşmasında, Fed’in önümüzdeki yıllarda enflasyonun% 2’yi aşmasına izin vermek için benzeri görülmemiş adımlar atacağını açıkladı.

Ads

Bu, doğrudan teşvik, tahvil depoları ve niceliksel genişleme şeklinde artan para basımına izin vereceği için ekonomiyi desteklemeye yardımcı olmak için yapılıyor.

Doğal olarak, referans kripto para biriminin mutlak kıtlığı, onu bir değer deposu olarak ABD Doları’na açık bir alternatif haline getiriyor, çünkü fiat para birimi artık yıllık bazda daha önce görülmemiş bir hızla değer kaybedecek.

Sermayelerini korumak isteyen yatırımcıların şimdi kıtlığı olan ve% 2 + enflasyondan daha yüksek bir oranda değer kazanabilecek varlıklar bulması gerekecek.

Ripple CEO: Kripto Devam Eden Enflasyon Nedeniyle Artacak

Fed’in kararıyla ilgili haberler hakkında konuşurken Ripple CEO’su Brad Garlinghouse , artan enflasyonun nihayetinde kripto piyasalarına yardımcı olacağına inandığını açıkladı .

Yeni oluşan varlık sınıfının, USD’ye gereksiz maruziyetten kaçınmak için portföylerini çeşitlendirmek isteyen küresel yatırımcılar tarafından artırılacağını açıkça belirtiyor.

“Pandemi o kadar çok oyun kitabını pencereden fırlatıyor… Dünkü eylem, onlarca yıllık emsallere rağmen uçup gidiyor. İşaretler, yakın vadede doların daha fazla değer kaybettiğine işaret ediyor (bu, kripto için kesinlikle iyi olacak varlıkların daha fazla çeşitlenmesine yol açıyor). “

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.