Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,337.73
+1.02
ETH
$1,031.70
+6.46
LTC
$155.85
+2.86
DASH
$88.34
-0.7
XMR
$132.45
-2.74
NXT
$0.01
-5.56
ETC
$6.99
+5.27
DOGE
$0.01
+8.17
ZEC
$59.55
+0.59
BTS
$0.02
-0.6

Ripple’dan Sonra Sırada Kim Var? Justin Sun’un Tron’u?

280

Justin Sun, ABD veya Çinli yetkililerden 2017 ICO’da Tron veya BitTorrent ile ilgili yasal işlemler hakkında herhangi bir bildirim aldığına dair iddiaları reddediyor.

Tron Vakfı’nın başkanı Justin Sun, 2017 Tron ICO’yla ilgili olarak Amerikan veya Çin makamlarından veya başka bir ülkeden bir düzenleyiciden herhangi bir resmi yasal düzenleme bildirimi aldığını reddetti .

Çinli gazeteci Colin Wu, SEC tarafından Ripple’a karşı başlatılan yasal davanın ardından, topluluğun bir sonraki araştırılacak blok zinciri devinin ne olacağını tahmin ettiğini söyledi: Tron, Binance, Tether veya başka bir tane.

Tron, TRX tokeni ile Ripple’ın örneğini takip edecek mi?

Justin Sun, Tron topluluğuna, 2017 Tron ICO ile ilgili olarak ne Tron Vakfı, ne BitTorrent ne de bağlı kuruluşlarının SEC veya diğer ABD veya Çin merkezli düzenleyici kurumlar tarafından yakın zamanda iletişime geçmediğini söylemek için Twitter’a gitti.

Tron veya BitTorrent’e karşı hiçbir yasal işlem yapılmadı, Justin Sun tweetinde ısrar ederek aksini iddia eden iddiaları yalanladı.

Ads

Topluluğa, Tron’un muazzam ölçeğini, sayısız kurumsal müşterisini ve 18 milyondan fazla Tron kullanıcı hesabını hatırlatarak, üçüncü şahıslar tarafından yayılan bu iddialarda herhangi bir kullanım görmediğini söyledi.

TRON, dünyadaki en yoğun merkezi olmayan ağdır ve 18 milyondan fazla hesapla dünya çapında birçok kurum tarafından kullanılmaktadır. Üçüncü şahıslar tarafından yayılan son temelsiz iddiaların haklı olduğuna inanmıyoruz.

Ripple davasından sonra daha fazla kripto devinin soruşturma altına alınması bekleniyor

Justin Sun’ın cevabının haberi, Çinli kripto muhabiri Colin Wu tarafından da paylaşıldı.  Tron’un SEC ve diğer düzenleyiciler tarafından soruşturulduğu iddialarının, şirketin yatırımcılara TRX satarak fon topladığı 2017’de Tron’un 70 milyon dolarlık ICO’su ile ilgili olduğunu paylaştı .

Wu ayrıca, araştırılan Tron söylentilerinin kripto topluluğunun beklentilerine uygun olduğunu belirtti; Bazıları Ripple’a karşı açılan yasal davanın ardından SEC’in diğer kripto devlerini tokenleri üzerinden araştırmaya çalışacağına inanıyor. BNB, ADA ve USDT, topluluk üyelerinin araştırılabileceğinden şüphelenilen belirteçler listesindedir.

Ayrıca Justin Sun’ın ICO’nun yalnızca Çinli yatırımcılar için olduğu, bu nedenle ABD düzenleyicilerinin Tron’u dava edecek hiçbir şeyi olmadığı şeklindeki sözlerine de atıfta bulundu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.