Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$34,855.48
+9.73
ETH
$1,099.97
+14.34
LTC
$140.41
+13.85
DASH
$125.27
+11.04
XMR
$162.54
+9.87
NXT
$0.01
0
ETC
$7.26
+10.62
DOGE
$0.01
+17.99
ZEC
$100.19
+21.42
BTS
$0.02
+8.78

TÜREV VERİLERİ: YATIRIMCILAR BİTCOİN ‘in %20 YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

145

Pazartesi gününün en yüksek seviyesine gerilemesine rağmen, Bitcoin önemli direnç seviyelerinin üzerinde. Önde gelen kripto para birimi 11.000 $ ların üzerinde işlem görüyor.
Bu rallinin sadece BTC’nin işlem yaptığı aralıktan bir sapma olduğuna inanan bazı ayılar var.


Bununla birlikte, türev verileri, birçok trader’ın önümüzdeki hafta ve aylarda daha yüksek olan Bitcoin’e bahis yaptığını gösteriyor.
Önde gelen piyasa yorumcuları, kripto para biriminin daha yüksek olacağına dair bu olumlu düşünceye katılıyor. Bu önde gelen piyasa yorumcuları arasında kripto fonları başkanı ve Bloomberg’de kripto para piyasasını aktif olarak kapsayan kıdemli bir analist bulunmaktadır.
BITCOIN TRADERS DAHA FAZLA UPSIDE BEKLİYOR, SEÇENEK / TÜREV AKIŞLARINI GÖSTERİYOR


Bitcoin’in son rallisinden sonra bile, tüm piyasa katılımcıları boğa piyasasının burada olduğuna ikna olmamıştır. Avrupa Pasifik Başkenti ve önde gelen altın boğa genel müdürü Peter Schiff bu hafta başında şunları yazdı:

“Son üç kereden ikisi #Bitcoin, 2019 yılının Ekim ayında 10.000 $ ‘ın üzerine çıktı ve 2020 Şubat’ında yakında sırasıyla% 38 ve% 63 düştü. Son kez Bitcoin 10.000 doların üzerine çıktı ve sadece% 15 düştü. Bugün yine 10.000 doların üzerinde. Bir sonraki damla ne kadar büyük olacak? ”

Kripto paraya odaklanan bir pervane tüccarı tarafından yapılan bir analize göre, seçenek alıcıları Bitcoin ve Ethereum’da son derece yükseliyor.

Seçenekler, alıcının belirli bir zamanda belirli bir fiyattan bir varlık satın almasını veya satmasını sağlayan finansal sözleşmelerdir.

Tüccar, para akışlarının opsiyonları üzerine yazarak, kotaların “temelde tüm vadeler arasında amansız bir şekilde satılmasının” önemini açıkladı:

Ads

“#BTC ve #ETH üzerindeki seçenekler tek taraflı. Puts, temel olarak tüm vadeler arasında durmaksızın satılmaktadır. Piyasa, boğa koşusunun devamında veya konsolidasyonda fiyatlandırıyor. Korku yok.”

ÖNCEKİ PAZAR YATIRIMCILAR ı YORUMLARI KABUL EDİYOR


Julien’in BTC türevleri analizine göre, tüccarların çoğu boğa gibi görünüyor. Neyse ki, önde gelen piyasa yorumcuları aynı fikirde.

Baş kripto fonu Pantera Capital’in başındaki Dan Morehead ve Joey Krug, Mart ayında aşağıdaki yorumu yazdı. Merkez bankaları tarafından artan para baskısının Bitcoin’i 2020’nin sonunda veya 2021’in başında potansiyel olarak 20.000 $ ‘ı artıracağına inanıyorlar:

“Şimdi trilyonlarda olduğumuza göre, açık sadece niceliksel olarak kolay olmayan şeylerin fiyatı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olmalı - hisse senetleri, emlak, paranın fiyatına göre kripto para. Başka bir deyişle, BTC / USD çapraz döviz kuru yükselecektir. Bitcoin fiyatı önümüzdeki on iki ay içinde yeni bir rekor kırabilir. ”

Bu iyimserlik Bloomberg Intelligence üst düzey emtia analisti Mike McGlone gibi diğer pazar yorumcuları tarafından da tekrarlandı. Bir grafik, zincirleme ve temel bakış açısından, BTC’nin daha yükseğe çıkmaya hazır olduğunu iddia etti.

BİTCOİN YATIRIMCILAR ı / BİTCOİN / KRİPTO PARA / COİN MARKET CAP / ALTCOİN HABERLERİ / ALTCOİN / ALTCOİN YATIRIMCILAR ı / KRİPTO PARA YATIRIMCILAR ı

Ayrıca Coinbase 19 Kripto Para Daha Listeliyor yazımıza göz atmak için tıklayınız.

1 yorum
  1. […] TÜREV VERİLERİ: YATIRIMCILAR BİTCOİN ‘In %20 YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.