Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$37,196.90
+5.64
ETH
$1,201.25
+7.82
LTC
$168.55
+3.76
DASH
$98.51
+7.8
XMR
$140.86
-2.07
NXT
$0.01
0
ETC
$7.56
+5.5
DOGE
$0.01
-6
ZEC
$68.32
+13.22
BTS
$0.03
+15.05

Coinbase 19 Kripto Para Daha Listeliyor

139

Kripto para borsası Coinbase Cuma günü yaptığı açıklamada, olası listeleme için 19 kripto para birimini gözden geçirdiğini söyledi.

Bu yeni varlıklar: Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Melon, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, Theta, Uma, and Wrapped Bitcoin (WBTC).

Coinbase, inceleme sürecinin “önemli teknik ve uygunluk incelemesini içerdiğini ve bazı yargı bölgelerinde yasal onaylara tabi olabileceğini” söyledi. İncelenen kripto varlıklarının otomatik listeleme kazanacağının garantisi yoktur.

ABD borsası, bir blog gönderisinde “[Amacımız] teknik standartlarımızı karşılayan ve geçerli yasalara uygun tüm varlıklar için destek sunmak” dedi.

“Listeleme sürecimize göre, geçerli inceleme ve yetkilere tabi olarak, yetki alanına göre yeni varlıklar ekleyeceğiz. Varlıkların bu yayından çıkarılması, bu varlıkları aktif inceleme ve potansiyel listelemeden diskalifiye etmez ”diye ekledi.

Dünya çapında 35 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Coinbase, daha fazla dijital varlığı değerlendirmeye devam edeceğini ve zamanla “dolaşımdaki tüm dijital varlıkların toplam piyasa değerinin en az% 90’ını” desteklemeyi beklediğini belirtti.

Ads

Haziran ayında borsa, Comp, Aave, Aragon ve Bancor dahil 18 kripto varlığının eklendiğini keşfetti.

Sonunda Coinbase’de listelenen varlıklar, Mayıs ayında Makerdao’nın MKR’sinde veya Haziran ayında Bileşik Comp’te olduğu gibi, fiyatlarında keskin artışlar görme eğilimindeydi, ancak “Coinbase Etkisi” olarak bilinen ilişki her zaman doğrusal değildir. Comp, Coinbase listesine girişte ve sonrasında% 300’e kadar arttı.

Yazma sırasında, Coinbase’in inceleme için açıkladığı varlıkların çoğu yükseliyor. Örneğin, piyasalardan elde edilen verilere göre Kavun% 26’dan fazla, Flexacoin% 4,5 ve Rezerv hakları% 2,4 arttı.

Coinbase’de listelenen yeni varlıkların ne olduğunu düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.

Kripto Para / Bitcoin / Coinbase / Coin Market Cap / Ğ / Altcoin / Altcoin Haberleri

Ayrıca Charles Edwards, Bankaların Bitcoin Fiyatını 20.000 Dolara Çıkarabileceğini Söylüyor yazımızı okumak için tıklayınız.

1 yorum
  1. […] Coinbase 19 Kripto Para Daha Listeliyor yazımıza göz atmak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.