Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$44,361.25
+0.16
ETH
$3,245.77
+3.64
LTC
$139.99
+4.17
DASH
$115.04
+1.7
XMR
$186.01
+3.39
NXT
$0.01
+8.87
ETC
$33.80
+4.42
DOGE
$0.16
+0.5
ZEC
$125.96
-6.1
BTS
$0.03
+0.36

Yesports, Web 3.0 Esports Platformunun Polygon’daki İlk Çıkışından Önce Küresel Takımları Duyurdu

1.015

Yesports, Dünyanın İlk ve tek Çapraz Zincirli Metaverse Engagement Platformunu (MEP) oluşturarak e-spor fan2team katılımı için yeni bir standart belirliyor:

  • E-spor ekiplerinin benzersiz üretici NFT paketleri veya nadir 1/1 NFT’leri kendi ekiplerinin NFT “mağazalarında” satabilecekleri e-spor merkezli NFT pazarı
  • Benzersiz bir kullanıma sahip oldukları için NFT’ler için gerçek değer yaratan NFT Metaverse Erişim Kartları — hayranların Yesports Metaverse’e erişmesine olanak tanır
  • Takımların ve taraftarların daha önce hiç deneyimlenmemiş şekillerde etkileşim kurmaları için ekiplerin web3’te sanal alan oluşturmasına olanak tanıyan dünyanın tek Esports Metaverse’i

Yesports ayrıca yatırımcıların, danışmanların, ekiplerin ve hatta hayranların stake yapabilecekleri, ödüller kazanabilecekleri ve Yesports Metaverse Engagement platformunun uzun vadeli geleceğine karar vermelerine yardımcı olacakları $YESP jeton tarafından yönetilecektir.

Vizyonumuz, dünyanın en heyecan verici e-spor takımlarından, ortaklarından ve yatırımcılarından bazılarını kilitleyerek 500 milyondan fazla taraftarı favori takımlarına her zamankinden daha yakın hale getirmektir.

Team Empire, Renegades, Talon Esports, BOOM Esports ve Fact Revolution, Yesports’ta NFT’leri başlatan ilk takımlar olarak anlaştı.

Yesports, dünyanın ilk Web 3.0 Esports Engagement Platformunu (W3EP) başlatmadan önce Team Empire, Renegades, Talon Esports, BOOM Esports ve Fact Revolution ile iş birliği yaptı. Takımlar, kendi NFT’lerini Yesports’ta ilk kez piyasaya sürecekler. Yesports, e-spor ekipleri için NFT tasarım ve başlatma desteği içeren bir Web 3.0 beyaz eldiven hizmetinin yanı sıra ekiplerin ve taraftarların birbirleriyle etkileşim kurması için bir NFT pazar yeri sunar. Platformun uzun vadeli vizyonu, hayranların nihayetinde ortaya çıkan meta veriye katılabilecekleri rakipsiz bir e-spor merkezli Web 3.0 platformu sunmaktır.

Milyonlarca e-spor meraklısını Web 3.0’a dahil etmeyi amaçlayan Yesports, E-Spor ekipleriyle daha fazla etkileşim yoluyla taraftar katılımını teşvik etmek ve değerli ve nadir fayda sağlayan e-spor varlıklarının somut sahipliğine izin vermek için tasarlanmıştır.

Yesports iş ortağı ekipleri, hayranları için yüksek kaliteli NFT’ler tasarlamalarına ve oluşturmalarına ve Web 3.0’a geçişlerini kolaylaştırmalarına yardımcı olmak için beyaz eldiven hizmetinin bir parçası olarak özel bir içerik oluşturucu ve stratejist ekibine erişim elde etmeye hazır. Ekipler şu anda fiziksel ticaret kartı paketlerinin sanal sürümlerine benzeyen NFT paketleri geliştirme sürecindedir. Bu kart paketleri yakında ilgili ortak takımların hayranlarına sunulacak.

Ads

Yesports CEO’su Sebastian Quinn:

“Ortaklıklarımızla, Yesports, başlangıçtan itibaren 16,5 milyondan fazla hayranla dünyanın en büyük e-spor odaklı NFT pazarı haline geliyor ve e-spor taraftar etkileşiminde Web 3.0’da gerçekleşen yeni bir neslin başlangıcını temsil ediyor. “NFT’lerin kendilerine gerçek dünya faydasını sağlayın ve onlara güzel bir koleksiyoncu öğesinin çok ötesinde çok sayıda işlevsellik verin” dedi.

Polygon Studios’tan alınan bir hibe ile oluşturulan pazar yeri, ekiplerin özel sanal ekip vitrinlerinde benzersiz üretken NFT paketleri veya türünün tek örneği NFT koleksiyonlarını yayınlamaları için yeni, son derece küratörlüğünde ve odaklanmış bir mekan yaratıyor. Kullanıcılar ayrıca, pazarı güçlendirecek olan YESP tokenine sahip olarak özel NFT düşüşlerine, çok varlıklı bahis ödüllerine ve yönetişim ve oy haklarına ilk erişim haklarından yararlanmayı bekleyebilirler. Hayranlar ayrıca çeşitli e-spor odaklı NFT’leri tek bir yerden satın alabilecek, satabilecek ve takas edebilecek.

Yesports’un özel NFT sahiplerine sağlamak için araştırdığı bazı avantajlara örnek olarak, özel Discord sunucularına VIP erişimi, imzalı ürünler ve özel video içeriği gibi topluluk teşvikleri dahildir. Oyuncu AMA’ları, takım antrenmanı canlı yayınlarının yanı sıra takımla birlikte oynama fırsatları, ortak takımlarla şu anda keşfedilenlerin diğer örnekleridir.

E-spor sektörü hızla büyüyor ve küresel pazar gelirinin 2024 yılına kadar şaşırtıcı bir şekilde 1,62 trilyon dolara ulaşması bekleniyor. Pazar aynı zamanda en yüksek katılım seviyelerinden birine sahip ve küresel canlı yayın izleyicisinin 7,7 oranında büyümesi bekleniyor. 2022’de yarım milyar sınırını geçmek ve 2024’te 577.2 milyona ulaşmak için yıllık yüzde.

Beş ortaklığı anmak için Yesports, bu hafta her takım için özel hayran erişimi ve avantajları sağlayan Partnership NFT Collectible hediyelerini yayınlayacak. Bu NFT Koleksiyon Öğeleri, Yesports pazaryeri özel indirimlerle piyasaya çıktığında ne olacağının yalnızca bir tadı/ilgisi.

Ekip kısa süre önce üst düzey girişim ortakları Zipmex, GTA Ventures, YBB Foundation, Kosmos Ventures, Kernel Ventures, Mozaik Capital, MEXC Global, Polygon Studios, NGC Ventures, Spartan, Alphabit, International Blockchain Monetary Reserve (IBMR) dahil olmak üzere fazla talep edilen bir başlangıç ​​turunu duyurdu. ayrıca bireysel destekçiler olarak George Samman ve Proud Limpongpan.

Hediye ve şirket güncellemeleri hakkında daha fazla bilgi için Yesports’u buradan takip edin. 

Yesports Hakkında

Yesports, NFT tasarımı ve pazara giriş stratejisinin yanı sıra e-spor merkezli NFT pazarı dahil olmak üzere, espor takımlarını ve hayranlarını Web 3.0’a dahil eden beyaz bir eldiven hizmeti sunan Dünyanın İlk ve tek Web 3.0 Esports Katılım Platformudur (W3EP). takımların ve taraftarların katılımı için. Platformun uzun vadeli vizyonu, hayranların nihayetinde ortaya çıkan meta veriye katılabilecekleri rakipsiz bir e-spor merkezli Web 3.0 platformu sunmaktır.

Telegram: https://t.me/yesports_gg
Twitter: https://twitter.com/yesports_gg

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.