Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$17,151.67
+1.66
ETH
$1,288.62
+1.3
LTC
$77.80
-1.94
DASH
$43.20
-2.72
XMR
$142.48
+2.33
NXT
$0.00
-9.64
ETC
$20.08
-1.18
DOGE
$0.11
-2.05
ZEC
$43.29
+5.33
BTS
$0.01
+0.12

4 En İyi Potansiyel Olarak Daima Yeşil Blockchain Trendi

1.806

Blockchain gelişmeye devam ediyor ve finans ve internet pazarına uyum sağlamak ve her zaman yeşil dijital çözümler sağlamak için genişlemeye devam ediyor. Blok zincirinin Web3 teknolojilerine entegrasyonu sayesinde, dijital ekosistemi geliştirmek için Merkezi Olmayan Finans (DeFi) hizmetleri ve Merkezi Olmayan Uygulamalar (DApp) geliştirilmektedir.

Uzmanlar, blok zincir teknolojisini ve çözümlerini entegre ederek bankaların her yıl 12 milyar dolar ve daha fazla tasarruf edebileceğini tahmin ediyor.

Blockchain trendleriyle ilgili bir zorluk, özellikle endüstri sürekli geliştiği için geçici olmalarıdır. Bu nedenle işletmeler ve geliştiriciler genellikle bir blok zinciri projesinin gelecek nesillerinden şüphe duyarlar. Bununla birlikte, özenli çalışma ve analizden sonra, bu dört projeyi her zaman yeşil blok zinciri trendlerinin potansiyellerine sahip olacak şekilde belirledik. Dahası, Defi ve DApp endüstrilerindeki geliştiriciler için aktif olarak blok zinciri çözümleri sağlıyorlar.

İş Kabulü

Mükemmel DApp’ler oluşturmak isteyen geliştiriciler, pazar taleplerini karşılayan ölçeklenebilir uygulamalar oluşturmak için Jelurida’nın amiral gemisi blok zinciri çözümlerine (NXT ve Ardor) güvenebilir. Bu, Jelurida’nın şirketleri ve işletmeleri blok zinciri endüstrisine sorunsuz bir şekilde yerleştirmek için çalıştığını söylemenin süslü bir yolu . Bir düşünün, gerçek vaka kullanımı olmadan blockchain nedir?

NXT, yalnızca Proof-of-Stake konsensüsüne (PoS) bağlı olan dünyanın ilk açık kaynaklı blok zinciri platformudur. Proof-of-Stake, Proof of Work (PoW) modelindeki hesaplama atıklarını ortadan kaldıran ve işlemler için yüksek güvenlik sunan Bizans Hata Toleransı tabanlı bir algoritmadır.

Geliştiriciler, özel blok zinciri çözümleri oluşturmak ve barındırmak için NXT çerçevesini kullanabilir ve ayrıca belirteçler için güvenilir alışverişler oluşturabilir. Öte yandan Ardor, kuruluşların izinsiz blok zinciri dijital çözümleri oluşturmasına ve akıllı sözleşmeler yürütmesine olanak tanıyan bir alt zincir özelliğine sahiptir.

Jelurida, bu çözümleri ve Ignis’i kullanarak şimdiden bazı iyi başarı puanları elde ediyor. Gelişmekte olan birkaç blok zinciri şirketinin aksine, tüm gelişim yol haritası kilometre taşlarına ulaştı ve şu anda üç kıtada birkaç ülkede faaliyet gösteriyor.

Jelurida şu anda platformlarında çalışan birçok gerçek hayat projesine sahiptir. Bu tür projelerden biri, trafiği engelleyen ve halk sağlığını iyileştiren çevre dostu bir oyunlaştırma sistemi olan Cycle4Value.

Oyunlar ve NFT’ler

Enjin, oyun ve NFT endüstrisindeki blok zinciri geliştiricileri için bir başka lider güç merkezidir. Yaratıcı geliştiricilere yeni nesil merkezi olmayan yazılım ve uygulamalar oluşturma fırsatı sunar. Enjin , sağlık, politika, finans ve eğlence sektörlerinde gerçek dünya projelerine güç veriyor . Milyonlarca kullanıcıya blockchain çözümleri sunmaktan gurur duyar. Yaklaşık 45 milyonluk bir pazar hacmine, halihazırda kurulu 2 milyondan fazla cüzdana ve 1 milyardan fazla varlığa sahip.

Enjin üzerine inşa edilen popüler gerçek dünya projelerinden biri “Go! Sağlıkla ilgili projeleri ve hizmetleri teşvik etmek için NFT tabanlı bir çözüm olan Health Hero tarafından. Diğerleri arasında Microsoft’un Azure Heroes, Lost Relic ve oyuncular için Age of Rust sayılabilir.

Ads

Gelişmekte olan NFT endüstrisindeki derin katılımına bakıldığında, Enjin’in endüstri daha da geliştikçe gelecekte önemli bir rol oynayacağı açıktır.

Hız ve Veri Güvenliği

Hız ve güvenlik, ölçeklenebilir ve güvenilir merkezi olmayan blok zinciri hizmetleri oluşturmak isteyen bir geliştirici olarak göz önünde bulundurmanız gereken temel şeylerdir. Elrond tam da bunu yapıyor. Elrond, saniyede 10.000’den fazla işlemi gerçekleştirebilir ve hem Bitcoin hem de Ethereum’un toplam işlem hızlarından 100 kat daha hızlıdır.

Şimdi, bu, önümüzdeki yıllarda ihtiyaç duyacağımız her zaman yeşil kalan bir trend.

Elrond, işlemlerin hızlı bir şekilde doğrulanmasına ve işlenmesine izin veren Uyarlanabilir Durum Parçalama mekanizmasını kullanır. Jelurida gibi, Elrond da kaynakları korumak ve işlemleri için yüksek güvenlik sağlamak için Proof-of-Stake konsensüsünü benimser.

90.000’den fazla aktif hesap ve birçok gelişme ile ekosistem değerinin 10 milyon dolardan 500 milyon doların üzerine çıkması şaşırtıcı değil. Elrond’un yaklaşık 30 ülkede şaşırtıcı bir varlığı var ve müşterisi 115’in üzerinde şirket ve startup’tan oluşuyor.

Çevre Dostu Sistemler

Cudos , blok zinciri projelerine güç sağlamak için dünya çapındaki geliştiricilerden ve kullanıcılardan bilgi işlem kaynaklarını birleştiren geniş bantlı bir blok zinciri platformudur. Geliştiricilerin internette güvenilir ve ölçeklenebilir blok zinciri projelerine öncülük edebilecek ortak kaynakları paylaşmaları ve satmaları için bir ağ görevi görür. Geliştiriciler DApp’ler oluşturup başlatabilir, kripto madenciliği yapabilir ve ağ ücretlerinden pay alabilir.

Diğer ilgili blok zinciri işletmeleri de dahil olmak üzere oyunlar ve NFT geliştiricileri ve pazar yerleri, mükemmel merkezi olmayan ve güvenli çözümler ve ürünler oluşturmak için Cudos çerçevesini kullanabilir. Cudos ekosistemi, geliştiriciler için çevre dostu olan daha ucuz, daha kullanışlı ve yeniden kullanılabilir blok zinciri çözümleri sunmayı amaçlamaktadır. Kuruluşlar için daha bulut tabanlı bir blok zinciri çözümü sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca, geliştiricilerin yeni nesil merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan Web3 çerçevesine yenilikçi yaklaşımlar getirmeyi amaçlamaktadır.

Cudos kısa süre önce CO2 emisyonlarını dengelemek için blockchain tabanlı bir karbon kredisi şirketi olan ClimateTrade ile birlikte çalıştı. Bu ortaklık, iklim değişikliğinin olumsuz etkisinin küresel olarak kabul edildiği bir zamanda ortaya çıkıyor. Her işletme ve birey, iklim değişikliğinin etkilerini hızla yavaşlatma ve nihayetinde tersine çevirme sorumluluğuna sahiptir.

Çözüm

Yeni nesil blok zinciri hizmetlerine ve işletmelerine ev sahipliği yapmayı amaçlayan blok zinciri platformları, çevre kirliliği sorununu ortadan kaldırmaya çalışan önlemleri almalı ve böylece blok zinciri dijital çözümleri için çevre dostu bir ortam yaratmalıdır.

Bununla birlikte, zamanın testine dayanabilecek dijital olarak ölçeklenebilir DApp’ler oluşturmak isteyen geliştiriciler, deneyime değer merkezi olmayan ürünler için bu potansiyel olarak her zaman yeşil olan blok zinciri platformlarına dikkat etmelidir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.