Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$39,661.71
-2.98
ETH
$1,304.93
+6.49
LTC
$174.66
+2.43
DASH
$147.11
+45.06
XMR
$165.25
+15.35
NXT
$0.01
+13.79
ETC
$11.15
+54.6
DOGE
$0.01
-1.27
ZEC
$93.61
+31.18
BTS
$0.03
-0.2

Bitcoin’in Piyasa Değeri Altının % 7’si, Anlamı Nedir

4

Bitcoin’in fiyatındaki son artışla birlikte, piyasa değeri Altının neredeyse % 7’si. Twitter’daki zincir içi analistler ve kripto etkileyicileri Gold Flippening’i arıyorlar ve bu, bu yöndeki ilk adım olabilir.

Ekim 2020’de, Bitcoin’in ağ ivmesi istikrarlı bir şekilde artarken, Bitcoin’in Altın ile korelasyonu yüksekti. Durumda 360 derecelik bir değişiklik oldu ve Bitcoin’in Altın ile korelasyonu, ayrıştırmadan bu yana neredeyse sıfır. 

Ancak Crypto Twitter’daki çoğu influencer, Gold ile karşılaştırmayı yapmaya devam ediyor. Fon yöneticileri bunu bin yıllık Altın olarak etiketledi. Yakın zamanda yayınlanan notunda JP Morgan, Bitcoin’in büyümesi üzerine, bir varlık sınıfı olarak altınla rekabet ederse potansiyele sahip olduğu yorumunu yaptı. 

Mevcut fiyat rallisinde, Bitcoin’in piyasa değeri, MicroStrategy ve Square gibi kurumlar için kazançlı hale getirdiği için piyasa değeri kilit rol oynadı. Öyle ki, kurumlar Bitcoin’e yatırım yapmak için ortalama 19000 $ ‘ın üzerinde bir fiyatla fon topladılar. 

Ads

Bu fiyat rallisindeki anlatı dijital altından biri oldu ve artan piyasa kapitalizasyonunun Altından Bitcoin’e yatırım akışını artıracağı açık bir olasılık var. Bu, Bitcoin traderlar ve HODLers’ın argümanını destekliyor.

Ayrışmaya rağmen, iki varlık arasındaki ilişki, değişen anlatılar nedeniyle yatırım akışı üzerindeki etkiyi ayarlamaya devam etti. İki varlık neredeyse aynı aktif yatırımcı grubuna sahip ve bu, Bitcoin’in Altın ile karşılaştırması için başka bir faktör olabilir. 

Hedge fon yöneticileri, iki varlığın riske göre ayarlanmış getirilerini karşılaştırıyor ve açık bir kazanan var, ancak oynaklığın dezavantajı olmadan uzun vadeli sürdürülebilir büyüme ve karlılık Altının başarısı. Bitcoin’in artan piyasa değeri, daha fazla perakende trader çekiyor, kurumlar tarafından talep artıyor ve ağ ivmesi artıyor.

Bu ağ ivmesi ve devam eden oynaklık, piyasa değerine katkıda bulundu ve arz sınırlı olduğu için fiyatları yükseltti. Madencilik için 2,5 Milyondan daha az Bitcoin kaldığında, Bitcoin’in piyasa değeri Altın ile karşılaştırıldığında% 7’nin üzerinde olması, onu piyasaya giriş yapmak isteyen perakende traderlar ve kar elde etmeyi dört gözle bekleyen kurumsal yatırımcılar için bir yükseliş işareti haline getiriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.