Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$34,585.71
-1.38
ETH
$1,076.57
-0.7
LTC
$137.90
-0.33
DASH
$131.78
+5.23
XMR
$162.55
+1.26
NXT
$0.01
0
ETC
$7.37
+0.95
DOGE
$0.01
-2.14
ZEC
$107.01
+9.45
BTS
$0.02
+0.9

Charles Edwards, bankaların Bitcoin fiyatını 20.000 dolara çıkarabileceğini söylüyor

139

Bitcoin fiyatlarındaki 10K seviyelerindeki durgunluk, kripto topluluğunun endişelenmesine neden oldu. Şimdi, Capriole’den Charles Edwards, bir sonraki baskının geleneksel bankalardan çok iyi gelebileceğini söylüyor. Capriole’in dijital varlık yöneticisi, geleneksel bankaların kripto para birimlerinde varlıklarının en az yüzde birini elinde tutması durumunda Bitcoin fiyatının mevcut seviyelerden iki katına çıkabileceğini söylüyor.

Geleneksel bankaların kripto varlıkları fikrine henüz ısınmaya başladıklarını düşünürsek, bu çok zor bir olasılık. Ancak, bankaların büyük bilançoları olduğu için yüzde bir kripto tutma çok fazla bir şey istemiyor. Kripto para birimlerine, özellikle Bitcoin’e artan ana ilgi göz önüne alındığında, Charles’ın önerisi mantıksız değildir.

Daha geleneksel finansal oyuncular alternatif yatırımlar ararken perakendeciler, bireyler ve kurumsal ilgi artmaktadır.

Bitcoin fiyat artışı şimdi birçok faktöre bağlı

Ads


Edwards, son tweetinde, kripto varlıklarındaki varlıkların sadece yüzde birinin Bitcoin fiyatını mevcut seviyelerden iki katına çıkarabileceğini söyledi. Ayrıca, mevcut Bitcoin kurumsal arzından da bahsediyor. Birkaç yıl önce, 2017’de Bitcoin’in fiyatı 20.000 dolara ulaştı. Ancak, o zamandan beri, fiyat sayısız faktör nedeniyle tarihi düşüklere düştü.

Kripto dünyası ile ilgili çok sayıda makro ve mikro olay, Bitcoin’in fiyatını 2017’nin zirvelerinden yarıya indirdi. Çeşitli ülkelerden çok sayıda düzenleyici politika da BTC fiyat düşüşüne katkıda bulundu. Coronavirus pandemisi dünyayı tahrip ederken, Mart 2020 fiyatların 6.000 $ seviyesinin altında olduğunu gördü. Ancak düzenleyici politikalar da BTC fiyatına şeffaflık getirdi.

Daha yaygın nüfuz ile işler değişecek
Bitcoin yarıya indirmek, yatırımcılara fiyatların yakında toplanabileceği konusunda geçici bir umut verdi. Ne yazık ki, fiyatlar 10.000 dolar civarında sabit bir şekilde kaldı. Durgunluk, birçok kripto meraklısı tarafından, dijital varlıklarla ilişkili karakteristik uçucu doğanın aksine, minimum oynaklıkla istikrar olarak görülür.

ABD bankaları dijital varlık hedeflerini ve daha uygun politikaları takip etmek için yeşil ışık yaktıkça, Bitcoin fiyatı yakında bu olumlu değişiklikleri yansıtacaktır. Bankalar daha fazla kripto ürünü sundukça yatırımcıların ve tüccarların katılımı da artacaktır. Artan kripto maruziyeti kesinlikle Bitcoin fiyatını artıracak ve Charles Edwards’ın tweet’inde önerdiği seviyelere çok iyi dokunabilir.

Kripto Paralar / Bitcoin / Altcoin / Bitcoin Analiz / Bitcoin Analizi / Coin Market Cap

Ayrıca Ünlü Trader Bitcoin ‘In 15.000 Dolarlara Çıkacağını Belirtti (Altın Vs Bitcoin) yazımızı okumak için tıklayınız.

1 yorum
  1. […] Charles Edwards, Bankaların Bitcoin Fiyatını 20.000 Dolara Çıkarabileceğini Söylüyor yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.