Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$57,732.41
-2.2
ETH
$2,071.89
-1.52
LTC
$225.23
+7.58
DASH
$264.20
-0.01
XMR
$266.32
+0.52
NXT
$0.07
-0.46
ETC
$16.72
+9.42
DOGE
$0.06
+3.68
ZEC
$186.20
-2.44
BTS
$0.13
-13.14

Cudos Staking İçin Topluluk Güncellemesi Geldi

392

Yaklaşık 4 ay önce pazara giriş yapan CUDOS projesi şu anda aktif olarak borsalarda stake edilebiliyor. Bunun yanı sıra kendi staking platfromunu başlatacak olan Cudos bunu ileri bir tarihe erteleyeceğini duyurdu.

Cudos tarafından yapılan açıklamada:

Topluluğumuzun iyi bildiği gibi, Cudos, 1. Çeyrek sonunda Staking Platformumuzu başlatmak için son derece sıkı bir şekilde çalışıyordu. Teknoloji hattımızda önemli bir teslimat öğesi olduğu ve vizyonumuzu desteklemek için CUDOS tokenlerinin stake eden her token sahibi için ödüllendirici bir yuva olacağı için bu projeye bir ton araştırma, geliştirme ve sıkı çalışma yapıldı.Ancak, iki kritik nedenden dolayı, stake etme platformunun lansmanını biraz geciktiriyoruz.

Bu nedenler aşağıdaki gibidir:

Güvenlik

Blockchain ve DEFI alanındaki hırsızlık , hackler ve istismarlarda bir artış oldu . En önemli önceliğimiz platformun, topluluğumuzun ve bir bütün olarak projenin güvenliğidir. Ek güvenlik işlevlerini uygulamak ve zorlu testler gerçekleştirmek için biraz fazladan zaman ayırıyoruz.

Ads

İşlevsellik

Stake etme platformu güvenliği yükseltilirken, bu zamanı, stake etme platformumuz için kullanıcı arayüzünü ve genel kullanıcı deneyimini yükseltmek için ayırıyoruz. Lansmandan sonra başka güncellemeler ve yükseltmeler de olacak, ancak odak noktamız lansmanda mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimidir.

Hiç kimse bir gecikme konusunda heyecanlanmıyor ve bu kolay bir karar olmadı. Bununla birlikte, bu zor seçim, topluluğumuz, jeton sahiplerimiz ve ortaklarımız için daha fazla güvenlik ve daha iyi bir deneyim anlamına geldiğinde, zor seçimi yapacağız.

Duymak istediğiniz haberin bu olmadığını biliyoruz, ancak bu kararı neden vermek zorunda olduğumuzu anlamanızı umuyoruz. Optimizasyonlarımız tamamlanır tamamlanmaz stake platformumuzu başlatmaktan ve bunu hepinizle paylaşmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz.

Cudos ekibi stake platformundan emin olmadan piyasaya sürmek istemiyor gibi görünüyor. Daha önce birçok DeFi platformu hacklendiği için ekibin ihtiyatlı yaklaşması mantıklı görünüyor.

Cudos hakkında daha fazla bilgi almak için:
https://t.me/cudostelegram

https://t.me/cudosturkey

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.