Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,613.62
-4.2
ETH
$1,313.71
-5.62
LTC
$133.74
-5.01
DASH
$103.06
-5.49
XMR
$137.17
-1.15
NXT
$0.01
-4.2
ETC
$7.32
-4.22
DOGE
$0.01
-4.96
ZEC
$85.93
-6.39
BTS
$0.02
-5.1

Eski Goldman Sachs yöneticisi: Bitcoin ‘işe yarayabilir’, ancak daha fazla düzenleme çekecek

219

Bitcoin’in ana akım benimsemeye doğru gidip gitmediğine dair spekülasyonlar azalmış gibi görünmüyor. Grayscale ve MicroStrategy gibi şirketler varlığın çoğunu topladıktan sonra, son zamanlarda, her analistin tartışma hakkında bir fikri var gibi görünüyor. 

Bitcoin, Paul Tudor Jones, Stanley Druckenmiller ve Bill Miller gibi Wall Street efsaneleri arasında bile popüler görünüyor. F göre deniz kulağı Goldman Sachs, üst düzey başkan Lloyd Blankfein, Bitcoin kadar küresel benimsenmesi değil.  

Aksine, yatırım bankacısı, Nouriel Roubini , Peter Schiff ve Ray Dalio gibi Bitcoin eleştirmenlerinin görüşleriyle daha uyumluydu . CNBC Squawk Box’ta yakın zamanda yapılan bir röportajda Lloyd Blankfein, Bitcoin’in “işe yarayabileceğini” ancak  varlığın uygun bir para birimi olmadığını söyledi. 

Her para biriminin başarılı olabilmesi için, değer saklama ve değişim aracı gibi, Blankfein’e göre Bitcoin’in sahip olmadığı belirli özelliklere sahip olması gerekir. 

Ads

Aynı zamanda yönetici, düzenlemelerin Bitcoin’in önüne nasıl geçebileceği konusundaki görüşlerini paylaştı. Bitcoin’in düzenlenmesi durumunda, belki yatırımcıların yeni kurallara alışabileceklerini, ancak bunun onlara mahremiyetlerine mal olacağını, yatırımcıları ilk etapta Bitcoin’e çeken önemli bir özellik olacağını düşünüyor. Ayrıca şunları söyledi:

Pek çok şey gibi, bu da uygulanabilir olabilir, ancak özgürlük özgürlüğünü ve insanların ilk başta sevdiği bir tür şeffaflık eksikliğini zayıflatacaktır.

Son zamanlarda, birçok kişinin FUD’nin bir sonucu olabileceğine inandığı dijital varlığın fiyatı düştü. Özellikle ECB Başkanı Chritstine Lagarde , meşru olmayan faaliyetlerle ilişkisi nedeniyle Bitcoin’i düzenleme çağrısında bulunduktan sonra . Kısa süre sonra, Başkan Joe Biden’in Hazine sekreteri olarak seçtiği Janet Yellen, Bitcoin’in yasadışı işlemleri kolaylaştırdığına inanıyordu. 

Ayrıca Blankfein, Bitcoin’in popülerliği arttıkça yalnızca daha fazla düzenleyici çekeceğine inanıyordu ve şunları söyledi : 

Bir düzenleyici olsaydım, şu anda bunun başarısı konusunda biraz hiperventilasyon yapıyor olurdum ve bununla başa çıkmak için kendimi silahlandırırdım. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.