Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$13,126.36
-3.56
ETH
$385.63
-2.09
LTC
$54.85
-4.86
DASH
$66.94
-2.83
XMR
$123.84
-5.6
NXT
$0.01
-0.86
ETC
$5.48
-2.49
DOGE
$0.00
-5
ZEC
$55.97
-5.65
BTS
$0.02
+1.55

Ethereum (ETH) Uzun Vadeli Fiyat Analizi

337

Sorumluluk Reddi:  Aşağıdaki makalenin bulguları, yazarın yegane görüşüdür ve yatırım tavsiyesi olarak alınmamalıdır.

Ethereum, ‘akıllı sözleşmeler’ bir şey haline geldiğinden beri en çok güvenilen akıllı sözleşmeler platformu olmuştur. ICO’lar milyarlarca dolar toplasa ve dünyaya umut vaat eden birçok projeye rağmen, hiçbiri onunla rekabet etmeye yaklaşamadı.

Ancak son zamanlarda, mevcut platform, popülerliğine rağmen, başarısı nedeniyle sorunlarla karşı karşıya kaldı. Platform, daha yüksek ücretler olmadan yükleri idare edemeyecek ve bu nedenle, perakendecinin ona erişmesini engelleyecektir. ETH 2.0’a geçiş için bir süredir söz verildi, ancak henüz gelmedi.

Belki de bir sonraki boğa koşusunda, ETH 2.0 çalışır durumda ise, Ethereum’un beklentilerine olağanüstü bir artış sağlanabilir. Bununla birlikte, yazı yazılırken Ethereum fiyatında zayıflık sergiledi. Aşağıdaki makale, söz konusu zayıflığı ve ETH’nin potansiyel hedeflerini özetleyecektir.

Ethereum 1 günlük grafik

Ekteki çizelgede üç bölüm vardır - Modeller, fib seviyeleri ve göstergeler. Modeller arasında büyük bir yükselen kama [düşüş] ve çok daha küçük bir yükselen kanal [düşüş] bulunmaktadır.

Fiyat neredeyse süresinin sonuna gelmişken, yazı yazıldığı sırada bir kırılma bekleniyordu. Ve bu noktada, yükselen bir kanal oluşuyordu, daha büyük bir kopuşu tetikleyebilecek bir oluşum. Yükselen kanal, daha çok bir devam modelidir, yani ayı bayrağı. Bu, kopuşun ilk hedefinin ETH’yi 330 $ ‘a [kırmızı ok] iteceğini ve sonraki kesintiler için hedefin Fibonacci seviyelerine ihtiyaç duyacağını gösterdi.

Fibonacci aracı, 0.382 [337 $], 0.5 [289 $] ve 242 $ ile 229 $ arasında değişen altın cebin potansiyel hedefler olduğunu gösterdi.

Gerekçe

Bu bölüm esas olarak göstergelere değinmektedir. Yazı yazılırken, RSI aşırı alım bölgesinden geri dönüyordu ve bu da piyasadaki alıcıların tükenmişliğini vurguluyordu. Ayrıca, OBV göstergesi fiyat ve OBV düşüş eğilimi göstermesiyle yükseliyordu. Bu nedenle, bu teknik analizin mantığı, fiyatın düşeceğidir.

Sonuç

Buradaki bir uyarı, piyasanın geri kalanı [veya BTC] [güçlü hacimlerle] yükselmeye karar verirse ETH fiyatının düşmeyeceğidir. BTC ve ETH korelasyonu sürekli yüksek olduğundan, yukarıda açıklanan bu düşüş senaryosunun, piyasalar yükselirse geçersiz kalmasını bekleyebiliriz. Dahası, BTC boşluğu 9.600 $ ‘da kapatmadı, bu nedenle BTC bir düşüş başlatırsa, bu düşüş senaryosu gerçekleşecek.

Lütfen bunun gün / hafta gibi daha yüksek bir zaman diliminde olduğunu ve bu nedenle gelişmesinin zaman alacağını unutmayın.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.