Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$40,572.15
+3.03
ETH
$1,214.39
-0.63
LTC
$169.93
+2.16
DASH
$98.12
+0.73
XMR
$144.92
-4.64
NXT
$0.01
-3.13
ETC
$6.85
-2.45
DOGE
$0.01
+3.77
ZEC
$68.31
+2.45
BTS
$0.03
+0.44

Ethereum ‘u Devireceğiz İddası Gerçekçi Mi ?

226

VeChain’in (VET) kurucu ortağı Sunny Lu, kurduğu kripto para biriminin Ethereum değerini geçene kadar geri adım atmayacağını belirterek halka açıldı.

VeChain İçin Büyük Planlar

Popüler bir YouTube şovu Boxmining’de yapılan röportaj sayesinde Sunny Lu’ya bir dizi soru soruldu. Özellikle bir soru öne çıktı ve Sunny’ye VeChain’in piyasa değerinin yakın gelecekte Ethereum’u geçeceğini düşünüp düşünmediğini sordu.

Vechain CEO’su, ekosistemin Ethereum kripto para birimini geçene kadar durmayacağını belirterek cevap verdi . Sunny, bir bütün olarak Ethereum ağına ve mucidi Vitalik Buterin’e azami saygı duyduğunu söyledi. Vechain’in şu anda PwC, Walmart China, Deloitte ve dünyadaki diğer büyük işletmeler tarafından kullanıldığına dikkat edilmelidir.

İlhamlara Verilen Saygı

Sunny, Vecahin ana ağını başlattığından beri Ethereum’a olan bu saygının orada olduğunu belirtti. Vechain, genesis bloğunda, ağın bir bütün olarak Ethereum’a saygı duyduğunu gösteren Ethereum’a yazılmış bir çözünen değere sahipti.

Ads

Sunny, Ethereum’u devralmak için elinden gelen her şeyi yapmaya söz verdi ve kayıtların kırılması için ayarlandığını ve ustanın “geçersiz kılınması” gerektiğini söyledi.

Sunny, bir gün Ethereum’u geçmeyi başarırsa mutlu bir adam olacağını açıkladı. Ayrıca Ethereum’u sollamanın, tüm blockchain alanının “bir şekilde kırılmasını” gösterdiğini belirtti. Sunny’ye göre, bu, iş değerinin ve teknolojinin kendisinin kitlesel olarak benimsenmesinin bir kanıtı olacaktır.

Son Büyük Hareketler

Son zamanlarda VeChain güçlü ortaklıklar edinmeyi başardı. Blockchain ağ PwC ve Walmart Çin’in konuşlandırılacak başarmıştır. Ayrıca, blockchain, kurumsal organizasyonlar söz konusu olduğunda COVID-19 pandemisinin yayılmasıyla mücadele etmek için bir uygulama başlatmak için DNV GL ile bir ortaklık kurdu.

VeChain özellikle Kıbrıs’ta kullanılıyor. Burada VeChain uygulamaları, havaalanlarının yanı sıra Kıbrıs Akdeniz Hastanesi’nde de kullanılıyor. Bu uygulamalar, havalimanlarına girmeden önce bireylerin COVID-19 durumunu kaydeder.

Bunun yanı sıra Sunny lu, PwC, Deloitte ve diğer firmaların gaz ücretlerini ödemek için şimdi Vechain’in VET jetonundan yararlandığını belirtti. Bununla birlikte, firmaların jetonları kendileri tutmadığını belirtti. Ayrıca, Ripple blok zinciriyle de bir ortaklığa ima etti.

Diğer Altcoin Haberlerine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.