Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,068.57
+1.39
ETH
$585.14
+3.32
LTC
$81.24
+6.57
DASH
$96.76
+2.82
XMR
$152.15
+5.09
NXT
$0.01
+25.49
ETC
$6.08
+2.27
DOGE
$0.00
+2.46
ZEC
$67.51
+3.02
BTS
$0.02
-5.05

Alman Hükümeti VeChain ’in Yöntemlerini Kullanıyor

44

Alman Hükümeti VeChain’in İzlenebilirliği ve Tedarik Zinciri Yönetimini İyileştirme Dürtüsünü tanıyor. VeChain ‘in son birkaç yılda yaptığı büyük ilerlemeler göz önüne alındığında, yakın tarihli bir raporda Almanya’nın Federal Bilgi Güvenliği Ofisi (BSI) tarafından tanınması da VET tokenının belki de önümüzdeki günlerde büyük artışları olacağının göstergesidir bizim için.

VeChain, EOS, Corda Öne Çıkıyor


BSI, ülkedeki bilgisayar ve iletişim güvenliğini yönetmekten sorumlu Almanya’nın ulusal siber güvenlik otoritesidir. İlgili alanlarda blockchain teknolojisini uygulama yollarını keşfetmek için 300 blok zinciri üzerinde çalıştı.

Kayıtlı ihlallerin sayısından, kaliteli projelerin ayıklanmasına bağlı olarak alaka düzeyi ve uygulanabilirlik, güvenlik ve blockchain’in duyarlılığını kontrol ettiler.

Bu, seçilen tüm projelerin kaynak kodlarının kusurlar, tutarlılık, uyumluluk ve kalite açısından manuel olarak kontrol edilmesini ve analiz edilmesini gerektiriyordu.

Kapsamlı analizlerinin ardından, ilk 300 blok zincirinden sadece sekiz tanesi seçildi. VeChain, EOS ve Corda yüksek alaka düzeyi ve uygulanabilirlikleri nedeniyle göze çarpıyordu.

Özellikle, BSI raporu VeChain’in tedarik zinciri yönetim araçlarının akıllı olduğunu, EOS yüksek verimli blok zincirinin merkezi olmayan uygulamaları (dApps) başlatmak için kullanılabileceğini buldu. Bu arada, Alman sağlık sistemi Corda blok zincirinden faydalanabilir. Corda açık kaynaklı ve işletmelerin akıllı sözleşmeler kullanarak sıkı gizlilik içinde işlem yapmalarını sağlıyor.

VeChain’in ToolChain


VeChain, kurumsal ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmış bir blockchain platformudur.

Daha iyi şeffaflık ve izlenebilirlik yoluyla tedarik zinciri yönetimini kolaylaştıran çözümler oluşturmaya odaklanırken, otomotiv endüstrisi gibi diğer temel alt sektörlerdeki bir dizi sorunu da çözüyor.

Başarılarını artırmak, hizmet olarak Blockchain (BaaS) platformu ToolChain’in yüksek benimsenme seviyeleri olmuştur. ToolChain, işletmelere çeşitli hizmetler sunmak için VeChain’in Thor blok zincirinden yararlanır ve bu nedenle evlat edinmeyi teşvik eder.

BSI raporundan bir alıntı okundu (Almanca’dan tercüme edildi):

“Ethereum’a benzer şekilde VeChain, temel teknoloji ile dijital para biriminin bir karışımı. VeChain blok zincirinin belirli ürünler hakkında bilgi depolaması amaçlanmıştır. OriginTrail’den farklı olarak VeChain, çeşitli büyük şirketler tarafından önemli ölçüde daha fazla aktifleştirilir ve desteklenir. VeChain ve OriginTrail araştırması “Tedarik Zinciri Yönetimi” uygulama alanını kapsamaktadır.

Çin’de İzlenebilirlik Çabaları
6 Haziran 2020’de BTCManager, VeChain’in, VeChain ToolChain teknolojisi ile Gıda İzlenebilirlik Platformuna güç sağlamak için Shenzhen Yuhongtai Foods Co. Ltd’nin yan kuruluşu Meijiada Fresh Foods ile ortaklık yaptığını bildirdi.

Şeffaflığı ve izlenebilirliği daha da artırmak için Sam’in Club China, VeChain blok zincirini temel alan Sam’in Club Blockchain İzlenebilirlik Platformu adlı bir izleme platformunun lansmanını duyurdu.

Ayrıca Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi? yazımızı okumak için tıklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

2 Yorumlar
  1. […] Alman Hükümeti VeChain ’In Yöntemlerini Kullanıyor yazımı okumak için tıklamanız […]

  2. […] Vechain CEO’su, ekosistemin Ethereum kripto para birimini geçene kadar durmayacağını belirterek cevap verdi . Sunny, bir bütün olarak Ethereum ağına ve mucidi Vitalik Buterin’e azami saygı duyduğunu söyledi. Vechain’in şu anda PwC, Walmart China, Deloitte ve dünyadaki diğer büyük işletmeler tarafından kullanıldığına dikkat edilmelidir. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.