Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$40,572.15
+3.03
ETH
$1,214.39
-0.63
LTC
$169.93
+2.16
DASH
$98.12
+0.73
XMR
$144.92
-4.64
NXT
$0.01
-3.13
ETC
$6.85
-2.45
DOGE
$0.01
+3.77
ZEC
$68.31
+2.45
BTS
$0.03
+0.44

Kraken, kimlik avı saldırılarıyla mücadele etmek için yeni güvenlik güncellemeleri yayınladı

220

Kripto borsası Kraken’in Baş Güvenlik Görevlisi Nick Percoco, Kraken platformunda bugünden itibaren tüm borsa müşterilerine sunulacak dört yeni güvenlik geliştirmesinin yayınlandığını duyurdu . Percoco, her adımın kendi amacına sahip olduğu Güvenlik Kalkanı, Güvenlik Kontrolü, Cihaz Onayları ve Cihaz Yönetimi adlı dört farklı özellikte güvenlik güncellemelerini daha ayrıntılı olarak açıkladı.

Güvenlik Kalkanı, kullanıcıların hesaplarının güvenlik durumunu gösterirken, Güvenlik Kontrolü adımı, kullanıcılar için hesapların güvenliğini sağlama sürecini kolaylaştıracaktır. Bu arada, Cihaz Onayları özelliğinin kullanıma sunulması, özellikle kimlik avı saldırılarıyla mücadele edecektir. Bu özellik, sistem tanınmayan bir cihazdan oturum açma girişimi algılarsa kullanıcıları uyarır. Borsa, bu tür cihaz onay mekanizmalarının kimlik avı saldırılarının% 60’ını azaltacağına inanıyordu.

Ads

Buna ek olarak, güvenlik sürümleri ayrıca Oturum ve Cihaz yönetimini içeren Kraken’in Güvenlik Merkezi’ni de güncelleyecektir. Baş Güvenlik Ofisine göre, Cihaz Yönetimi, bir cihazın onayını takip edecek bir sonraki adım olacak. Bu, kullanıcıların cihazlarının yanı sıra oturum açma oturumlarını görmelerine ve yönetmelerine olanak tanır. Percoco ayrıca, kullanıcıların tüm aktif oturumlarını ve onaylanmış cihazları görebileceklerini, tamamen veya bunların herhangi bir kombinasyonunda iptal edilebilecek bir şey olacağını söyledi.

Kraken’in yol haritasında bu yıl boyunca piyasaya sürülecek ve 2021’e kadar devam edecek çok sayıda yeni güvenlik geliştirmesine sahip olduğu söyleniyor. Baş Güvenlik Yetkilisi, gelecekteki bu sürümlerin kimlik doğrulama geliştirmelerini, daha fazla etkinlik günlüğünü ve aşağıdakiler için alternatif yöntemleri ele alacağını açıkladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.