Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$56,495.49
-2.89
ETH
$1,986.35
-5.63
LTC
$219.41
-9.17
DASH
$258.45
-3.58
XMR
$268.81
-0.05
NXT
$0.06
-12.18
ETC
$20.38
+12.91
DOGE
$0.06
-3.92
ZEC
$171.80
-8.55
BTS
$0.11
-10.28

Virtual Hive, Staking Validator Olarak Cudos’a Katıldı

324

Almanya merkezli doğrulama operatörü Virtual Hive, CUDOS doğrulayıcı statüsünü duyuran en son şirket oldu.

Merkezi bir Avrupa konumu sağlamak, Cudos’un küresel olarak konumlandırılmış onaylayıcı düğümler stratejisinin anahtarıdır. Virtual Hive ekibi, kripto ve blok zincirinde 10 yılı aşkın tecrübesiyle, daha yeni doğrulama düğümleri barındırma modeline inkar edilemez uzmanlık getiriyor ve özel ağ tabanlarına stake hizmetleri sağlıyor.

David Bohnhoff, CEO, Virtual Hive:

“Cudos ekibiyle ilk katılım ve iletişim, başından beri çok verimliydi. Ekiple yakın temas, Cudos ağını doğrulamayı seçmenin bir nedeniydi. Ayrıca, Virtual Hive, web riskinden kaçmak için aşamalı ademi merkeziyetçiliği ileriye taşımak istiyor. Misyonumuz eski teknoloji yığınını geçersiz kılmak ve Cudos’un bu alanda hayati bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, tam desteğimiz var. ” 

Pete Hill, Satıştan Sorumlu Cudos Başkan Yardımcısı,  :

“Virtual Hive, CUDOS token özel satışına çok erken bir tarihte girdi ve sektör bilgilerini, proof-of-stake ağları için altyapı çalıştırma deneyimlerini ve Cudos ile Virtual Hive’ın ortaklık halinde çalışarak birbirlerine nasıl fayda sağlayacağını anladıklarını gösterdi. Biz çok onları ilk doğrulayıcılarımızdan biri olarak adlandırmaktan ve her iki şirketimiz için de heyecan verici bir gelecek beklemekten gurur duyuyoruz. ”  -

Virtual Hive hakkında

Ads

Virtual Hive GmbH iG, 2021 yılında üç kurucu ortak tarafından ortak bir inançla kuruldu; ‘En son teknoloji için destek sağlamak, kaçınılmaz olarak daha iyi bir yarınla ​​sonuçlanacaktır’. Virtual Hive, blockchain sektöründeki en son teknoloji için altyapı sağlamaya odaklanan bir organizasyondur. Yeni teknolojiler, yenilikçi ekonomik mekanikler ve teşvikler konusunda tutkuluyuz. Bilinmeyeni keşfetme arzumuz, geleneksel kurumsal en iyi uygulamalardaki geçmişimizle birleştiğinde yolculuğumuzun yolunu açıyor. 

Daha fazla bilgi: www.virtualhive.io

Cudos hakkında

Cudos, daha merkezi olmayan, sürdürülebilir ve bağlantılı bir dünyaya güç sağlamak için dünyanın mevcut bilgi işlemlerini kullanarak Bulut ve Blockchain arasındaki boşluğu dolduruyor.

Cudos, ağdaki Web 3.0 işlemlerini güçlendirmek için tasarlanmış yardımcı program ve altyapı belirteci olarak CUDOS ile çapraz zincir, merkezi olmayan bir bilgi işlem ağı olarak tasarlanıyor. Cudos ağı, blockchain / akıllı sözleşme veya daha geleneksel bulut bilişim API’leri aracılığıyla herkesin fazla hesaplama kaynaklarını satmasını veya tüketmesini sağlayacaktır.

Temelde, bunun anlamı, Cudos’un diğer blok zincirlerine güç verebilecek ve bugün ihtiyaç duyulan bulut bilişim taleplerine göre ölçeklenebilecek birkaç ağdan biri olacağıdır.

Daha fazla bilgi için:
Web sitesi: www.cudos.org 
Twitter: https://twitter.com/CUDOS_ 
Telegram: https://t.me/cudostelegram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.