Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,254.33
+4.11
ETH
$591.70
+6.33
LTC
$82.63
+8.68
DASH
$98.84
+3.26
XMR
$147.77
+1.06
NXT
$0.01
+21.15
ETC
$6.18
+4.1
DOGE
$0.00
+2.28
ZEC
$68.61
+5.31
BTS
$0.02
-3.44

VeChain (VET) ‘den Yeni Bir Atak Daha

42

VeChain (VET), Yiyecekleri Takip Etmek İçin Blokchain Teknolojisi Yardımıyla Walmart İle Birlik Oluyor

ABD’li perakendeci Walmart’ın Çinli bir yan kuruluşu olan Sam’s Club’ın, gıda ürünlerini blok zincir yardımıyla izleyerek tedarik zinciri şeffaflığını artırmak amacıyla tedarik zinciri yönetim platformu VeChain ile birlikte çalıştığını duyurdu.

Gıda güvenliğini sağlamayı ve Çinli tüketicilere daha fazla şeffaflık sağlamayı amaçlayan proje, PricewaterhouseCoopers (PwC) işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Walmart Çin Blockchain İzlenebilirlik Platformu olarak adlandırılan platform, 2019’un ortalarında PwC China ve Walmart China tarafından geliştirilmeye başlandı. Sam’s Club, Çin genelinde 26 üyeliğe sahip üst düzey hali hazırda çalışan mağazaları vardır. Şu anda yaklaşık 2.5 milyon müşteriye sahip olan zincirin 2022 yılına kadar 15-20 yeni mağaza açması tahmin edilmekte.

VeChain’in ToolChain’in değiştirilmiş bir versiyonunu kullanacak olan platform, donanım ve yazılım sensörlerinin yanı sıra İnternet’i de kullanacak. Şirketin tedarik zinciri verilerini bir blockchain’e yükleyecekler. Daha sonra kullanıcılar, ürünlerin ambalajında ​​bulabilecekleri QR kodlarını tarayarak, diğer şeylerin yanı sıra ürünlerin menşeini içeren bu bilgilere sahip olabilecekler.

VeChain (VET) ile ilgili başka haberimize göz gezdirmek istiyorsanız buraya tıklamanız yeterlidir.

VeChain (VET) Yeni Bir Sektöre Daha Giriş Yapıyor

29 Mayıs 2020 tarihli yapılan resmi bir açıklamaya göre. Tedarik zinciri alanına odaklanan Singapur merkezli bir blockchain projesi VeChain (VET) Üreticiler Pazarı, küresel pazarda ihracat rekabetçiliğini sürdürmek ve artırmak için tarım ürünlerinin takip edilmesine olanak sağlayacak.

Daha detaylı bilgi için Buraya tıklayınız

Brave Browser Nedir ? Ayrıcalıkları Nelerdir ?

Brave, internet kullanımı sırasında oluşan gizlilik endişelerini gidermeyi ve blokzincir tabanlı bir ödül sistemi ile reklam izleyen kullanıcılarını ödüllendirmeyi amaçlayan, açık kaynak kodlu bir web/mobil internet tarayıcısı projesidir. 

Brave, 28 Mayıs 2015 tarihinde kurulan Brave Software şirketi tarafından kullanılmaya başlandı. Programın yaratıcısı ve şirketin CEO’su olan Brendan Eich, aynı zamanda Javascript programlama dilinin ve Mozilla Firefox tarayıcısının da yaratıcısıdır. 

Daha detaylı bilgi için Buraya tıklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

1 yorum
  1. […] en popüler altcoinlerden biri olan VeChain (VET) ile ilgili önemli haberimize bakmak için buraya […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.