Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
-12.64
ETH
-14.97
LTC
-16.74
DASH
-5.18
XMR
+3.6
NXT
+6.06
ETC
-17.67
DOGE
-9.89
ZEC
+24.49
BTS
-11.54

VeChain (VET), Oxford Üniversitesi Blockchain Değerlendirme Çerçevesini Tanıttı

134

VeChain Kullanıcıların tedarik zinciri yönetimini ve iş süreçlerini geliştirmelerine yardımcı olmaya adandığını iddia eden dağıtılmış bir defter teknolojisi (DLT) projesi; 11 Ağustos’taki bir blog yazısına göre; blok zinciri fikir birliği algoritmaları için bir değerlendirme çerçevesi önermek için Oxford Üniversitesi ile güçlerini birleştirdi. 2020.

Blockchain Benimsemesini Daha Kolay Hale Getirme


İşletmelerin blockchain konsensüs protokollerinin genel performansını, güvenliğini ve sağlamlığını zorunlu olarak uygulamadan değerlendirmelerini mümkün kılmak için; VeChain (VET) ve Oxford Üniversitesi Matematik Enstitüsü, AlphaBlock adlı bir DLT değerlendirme çerçevesi geliştirdi.

Blog gönderisinde belirtildiği gibi, AlphaBlock, blockchain endüstrisini destekleme ve bağımsız bilimsel tavsiyeler sağlama çabalarının bir parçası olarak; VeChain (VET) ve Oxford Üniversitesi tarafından yürütülen kapsamlı araştırmanın ürünüdür.

Ekip, AlphaBlock’un birincil amacının, işletmelerin sadece teorik olarak analiz etmek yerine; kendi seçtikleri herhangi bir konsensüs protokolünün gerçek performansını objektif olarak değerlendirmelerini sağlamak olduğunu söylüyor.

DLT Konsensüs Protokollerini Karşılaştırma
Bu amaçla, Oxford Üniversitesi ve Vechain ahırlarından küresel bir araştırma hibe programı olan VeResearch, AlphaBlock: Blockchain Consensus Protocols için Bir Değerlendirme Çerçevesi başlıklı bir araştırma makalesi yayınladı.

Araştırma makalesinde ekip, AlphaBlock çerçevesinin Bizans Hata Toleranslı (BFT) fikir birliği ve Nakamoto Konsensüs (NC) algoritmalarının genel performansını değerlendirmek için nasıl kullanıldığını açıklıyor.

Ads

VeChain şunları söyledi:

“Ortak araştırma çalışması, blok zinciri konsensüs performansının değerlendirilmesi için bir çerçeve sağlamayı amaçlamaktadır. Önerilen çerçeve, her iki akademik dünyanın çeşitli algoritmik ayarlar ve ağ koşulları altında belirli bir fikir birliği algoritmasının performansını ölçmek için güçlü bir araç olacak. “

AlphaBlock’un nasıl çalıştığını açıklayan ekip, çerçevenin blok zinciri düğümlerini ve birbirleriyle nasıl iletişim kurduklarını temsil etmek için topografik grafik modelini kullandığını ima etti. Bu şekilde, araştırmacılar her yeni bloğun toplam maliyetini ve gecikmesini bulabilecekler.

Ekip, AlphaBlock çerçevesinin aynı zamanda araştırmacıların “bant genişliğinin ne kadar verimli kullanıldığını, mesaj gecikmesine göre gecikmeyi, blok aralığını ve bir bloktan önceki toplam tur sayısını analiz ederek belirli bir fikir birliği protokolünün verimini doğru bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanıdığını iddia ediyor. onaylanmış.”

VeChain (VET) dünya çapında çeşitli sektörlerde çekiş kazanmaya devam etti. 10 Ağustos 2020’de BTCManager, Shanghai Gas’ın VeChain Thor tarafından desteklenen dijitalleştirme projesini genişlettiğini bildirdi.

CoinMarketCap’te görüldüğü gibi, basın zamanında VeChain’in (VET) fiyatı 1.09 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0.019706 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ayrıca Chainlink (LINK), BCH’yi Aştı Ve Piyasa Değeri Ile Beşinci Sırayı Alır yazımızı okumak için tıklayınız.

1 yorum
  1. […] VeChain (VET), Oxford Üniversitesi Blockchain Değerlendirme Çerçevesini Tanıttı yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.