Cheap Website Traffic
Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$28,195.10
+3.39
ETH
$1,812.58
+1.67
LTC
$84.87
+0.65
DASH
$57.71
+2.24
XMR
$153.61
+0.74
NXT
$0.00
+10.77
ETC
$21.23
-0.7
DOGE
$0.08
+1.66
ZEC
$36.95
+1.01
BTS
$0.01
+1.99

Wells Fargo yöneticisi: Ayı piyasası bitti

638

Fed’in geçtiğimiz sene başlattığı sıkılaştırma politikasıyla kripto paralar gibi büyük düşüşler yaşayan hisse senetleri konusunda ABD’nin büyük bankalarından biri olan Wells Fargo’nun hisse senedi yöneticisinden önemli bir yorum geldi. Chris Harvey, hisse senedi piyasalarında ayı döneminin sona erdiğini düşündüğünü söyledi.

Geçtiğimiz sene piyasalardan 12 trilyon dolar aldığı belirtilen ayı piyasası, Wells Fargo’nun hisse senetleri stratejileri yöneticisi olan Chris Harvey’e göre sona erdi. Bloomberg’e konuşan Harvey, yatırım sınıfı şirket tahvilleri getirilerindeki son gerilemenin, S&P 500’de bir satış geleceği korkusu yaratacağı fikrinin “tutarsız” olduğunu söyledi.

“Piyasayı düşürecek etkenler artık yok”

Harvey ayrıca şirketlerin bilançolarının her geçen gün daha sağlıklı geldiğini, bunun sistematik bir risk olasılığını azalttığını belirtti ve “Uzun dönemli piyasa düşüşünü getirecek olan etkenler artık yok. Ayı piyasaları genelde keskin sıkılaştırmaların ve sağlıklı ihraçların olduğu dönemlerde sona erer. Ve biz son aylarda bunları görüyoruz” dedi.

Ancak Bloomberg’in fikrini sorduğu analistlerin çoğunun Harvey gibi düşünmediği görülüyor. Bloomberg’in ocak ayı sonunda yaptığı ankete göre katılımcıların yüzde 70’lik kısmı, piyasanın bir büyük düşüş daha yaşayacağını düşünüyor. Dolayısıyla Harvey bu anlamda azınlıkta kalan analistlerden oldu.

“Yeni boğa başlamış olabilir”

Harvey’le aynı fikirde olan küresel yatırım stratejileri şirketi Yardeni Research’ün başkanı olan Ed Yardani de, 2022 ayı sezonunun sona erdiğini ve Ekim ayından bu yana S&P 500’de görülen yükselişlerin de yeni bir boğa başlangıcı olabileceğini belirtiyor.

1 yorum
  1. How to identify a legitimate online pharmacy in the USA diyor

    Generally I do not learn post on blogs, however I wish to say
    that this write-up very pressured me to take a look at and do it!

    Your writing taste has been amazed me. Thank
    you, very nice article.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.