Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,068.57
+1.39
ETH
$585.14
+3.32
LTC
$81.24
+6.57
DASH
$96.76
+2.82
XMR
$152.15
+5.09
NXT
$0.01
+25.49
ETC
$6.08
+2.27
DOGE
$0.00
+2.46
ZEC
$67.51
+3.02
BTS
$0.02
-5.05

Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek mi?

59

Bitcoin sonunda harekete geçmeye hazırlanıyor. Son birkaç gündeki fiyat hareketi oldukça sıkıcı idi ve yatırımcılar şimdi piyasanın sonraki hareketinin nereye gidebileceğini merak ediyorlar. Uzun vadeli görüş değişmedi ve hala BTC / USD’nin yıl sonundan önce 3 bin dolara veya daha düşük bir seviyeye düşeceği tahmin ediliyor . Şimdilik, en olası senaryo, perakende boğaların birçoğunu yakalayacak keskin bir düşüş göreceğimizdir. Şimdi, bu düşüşün bir çıkıntı ile ya da olmadan gerçekleşip gerçekleşmeyeceği görülmeye değer. Dağıtımda kaldığımız ve pazarın gerilemeye hazır olduğu açıktır.

EUR / USD forex paritesi bir kez daha kilit bir dirençle karşılaştı ve bu pazarların çoğunun uzun süre duramayacağı netleşti. Hisse senetlerindeki likidite arayışı sona ermiş gibi görünüyor ve şimdi S&P 500’ün (SPX) yükselen kamanın altına girmesi için hazırlanıyoruz. Bu arada NASDAQ 100 (NDX), tüm zamanların en yüksek 10.000’i ile manşetlere çıktı. Bu yükseliş coşkusunun zirvesi ve buradan sadece bir yol var ve bu yapıldı. Son mitingler perakende boğalarda emildi ve ayıların piyasayı kısaltmasını engelledi.

Dünyadaki hükümetler kilitlenmeleri hafifletiyor ve insanlar bir kez daha Laissez-faire tutumunu benimsedi. Coronavirus durumunun daha da kötüleşmesi bekleniyor, bu da hükümetleri dizlerine indirecek ve kendilerini IMF ve Dünya Bankası’na koşarak kendilerini karmaşadan kurtaracak bir tür Küresel Sıfırlama konusunda anlaşmaya varacaklar. Yani hayır, Bitcoin küresel rezerv para birimi olmayacak; bu ülkeler halihazırda mevcut olandan daha merkezi ve daha güçlü olacak yeni bir sistem üzerinde anlaşacaklar ve Bitcoin ‘in küresel olarak benimsenme şansını ciddi şekilde azaltacaktır.

Ayrıca Küresel Kriz’de Bitcoin Büyük Ödeme Aracı Seçilecek Mi? yazımızı okumak için buraya tıklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

4 Yorumlar
  1. […] Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi? yazımızı okumak için […]

  2. […] Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi? yazımızı okumak için […]

  3. […] Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi? yazımızı okumak için […]

  4. […] Devamı için Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi? […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.