Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,068.57
+1.39
ETH
$585.14
+3.32
LTC
$81.24
+6.57
DASH
$96.76
+2.82
XMR
$152.15
+5.09
NXT
$0.01
+25.49
ETC
$6.08
+2.27
DOGE
$0.00
+2.46
ZEC
$67.51
+3.02
BTS
$0.02
-5.05

Brave Browser 5 Ülkede Refferal Programını Durdurdu

41

Blockchain tabanlı tarayıcı Brave Browser, Cuma günü yaptığı açıklamaya göre; güvenlik nedeniyle refferal sisteminde önemli bir değişiklik yaptı. Güncellemenin ardından, Brave artık programı beş farklı ülkede kaldırdı.

Brave Refferal Programı ve BAT

Brave Yönlendirme Programı, dünya çapındaki büyümesinin önemli bir parçası olarak çevrimiçi yayıncılara 1 milyon dolar değerinde Basic Attention Token BAT ‘ı ödüllendirmek için başlatmıştı.

Coinfomaina’nın daha önce bildirdiği gibi, Brave refferal Programı Ekim 2019’da küresel olarak sekiz milyondan fazla aktif kullanıcı kaydetti ve Mayıs 2020’ye kadar sayılar 15 milyona kadar ulaştı.

Brave Refferal Programı, lansmanından bu yana, platformdaki kullanıcı sayısı göz önüne alındığında BAT’daki 1 milyon dolarlık hedefini çok aştı.

Bununla birlikte, son zamanlarda, Yönlendirme Programı platformundaki bazı bölgelerde çok yüksek hileli faaliyet oranları kaydedildi, dedi duyurusunda.

Herhangi bir BAT ödenmeden önce bu hileli faaliyeti yakaladık. Ancak, meşru cesur yönlendirenler için yönlendirme programının devam etmesini sağlamak için harekete geçmeliyiz.

Belirli bölgelerde yüksek hacimli yoğun hileli faaliyetler göz önüne alındığında, Brave uygunsa beş ülkede hizmetlerini durdurur: Endonezya, Çin, Rusya, Vietnam ve Ukrayna. Yasak, 11 Haziran 2020 Perşembe tarihinden itibaren geçerli olacak.

Tarayıcı, bu ayarlamanın yalnızca tavsiye Programını değil, aynı zamanda listelenen bölgelerdeki ve çevresindeki tüm içerik oluşturucuları da etkileyeceğini belirtiyor. Bu süre zarfında tüm yönlendirme Kampanyalarını tamamlamaları önerilir.

Ayrıca, işleten içerik oluşturucuların bundan böyle Yönlendirme Programını bir içerik oluşturucu olarak kullanmaya devam etmek için kimlik doğrulamalı bir Destek hesabı ihale etmeleri gerekecektir.

Bu arada, değişiklikten etkilenmeyen Brave’in abonelerinin, dünyanın herhangi bir yerinde Brave Browser kullandıklarından kendilerini özgür hissetmeleri teşvik edilir.

Ayrıca TomoChain İlk DEX Protokolünü Başlattı yazımızı okumak için tıklayınız.

Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi?

Bitcoin sonunda harekete geçmeye hazırlanıyor. Son birkaç gündeki fiyat hareketi oldukça sıkıcı idi ve yatırımcılar şimdi piyasanın sonraki hareketinin nereye gidebileceğini merak ediyorlar. Uzun vadeli görüş değişmedi ve hala BTC / USD’nin yıl sonundan önce 3 bin dolara veya daha düşük bir seviyeye düşeceği tahmin ediliyor . Şimdilik, en olası senaryo, perakende boğaların birçoğunu yakalayacak keskin bir düşüş göreceğimizdir. Şimdi, bu düşüşün bir çıkıntı ile ya da olmadan gerçekleşip gerçekleşmeyeceği görülmeye değer. Dağıtımda kaldığımız ve pazarın gerilemeye hazır olduğu açıktır.

Devamı için Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi?

- Advertisement -

- Advertisement -

1 yorum
  1. […] Brave Browser 5 Ülkede Refferal Programını Durdurdu yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.