Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$37,487.46
+13.24
ETH
$1,119.86
+8.6
LTC
$145.45
+11.11
DASH
$131.39
+4.65
XMR
$167.38
-5.44
NXT
$0.01
-8.57
ETC
$7.46
+5.7
DOGE
$0.01
+6.74
ZEC
$115.03
+16.33
BTS
$0.03
+6.46

Ontology, DeFi için yeni merkezi olmayan kimlik çözümü yayınladı

125

Dijital kimlik ve verilerde uzmanlaşmış yüksek performanslı, açık kaynaklı blok zinciri Ontology, kripto sahiplerinin ve tüccarların dijital varlıkları yönetmesini ve değiştirmesini her zamankinden daha kolay ve daha güvenli hale getirecek yeni bir merkezi olmayan kimlik çözümünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bu yeni çözümün faydalarının, AB’nin Açık Bankacılık girişiminin geleneksel finansa, dünyanın dört bir yanındaki kripto kullanıcılarına getirdiği faydalara benzer faydalar sağlayacağı öngörülüyor.

Ontology’nin merkezi olmayan kimlik çözümü aracılığıyla, kullanıcıların deneyimine büyük faydalar sağlayacak olan, dijital varlık sahipleri artık Ontology web sitesi veya Ontology’nin ONTO uygulaması aracılığıyla tek bir gösterge panosundan tüm varlıklarının 360 ° görünümüne erişebilir. Kullanıcılar, bu varlıkların hangi cüzdanlarda tutulduğuna bakılmaksızın varlıklarını net bir şekilde görebilecekler. Ek olarak, kullanıcılar, Ontology’nin merkezi olmayan kredi puanlama sistemi olan OScore’larını herhangi bir zincirde görüntüleyebilecekler.

Ads

Ontology’nin Kurucusu LI JUN şunları söyledi:

“Ontoloji, verilerin yönetilme ve aktarılma şeklini değiştirerek, dahil olan tüm taraflar için güvenliği, korumayı ve değeri artırma misyonunu üstleniyor. DeFi gelişmelerinin tıpkı geleneksel finansta olduğu gibi katı düzenlemelere tabi olması kaçınılmazdır. Bu nedenle, kullanıcı kimliğinin doğrulanması için güvenilir mekanizmaların yürürlükte olmasını sağlamak hayati önem taşımaktadır. Ontology, kullanıcıların varlıklarını kimliklerine bağlayan, tüm taraflara daha fazla güvenlik ve güven sağlayan, merkezi olmayan finans ekosisteminin eksik parçalarını birbirine bağlayan bir çözüm sunuyor. Birçok kripto kullanıcısı dijital varlıkları farklı cüzdanlarda tutar. Örneğin, bir kullanıcı kripto ödünç almak isterse, finansal varlıklarını kolayca doğrulamak zor olabilir. ONT ID’nin kullanımıyla, Ontology’nin OScore’u, kullanıcıların varlıklarının tam değerini doğrulamalarına ve bu varlıkların tam listesini göstermeden cüzdanlarında ilgili finansal geçmişi görüntülemelerine olanak tanır. Bu sayede kullanıcı veri gizliliği korunur ve paylaşılması gerekmeyen bilgiler paylaşılmaz. Kredi verenler için, şeffaflık ve güven büyük ölçüde arttığı ve doğru durum tespiti yapılabildiği için risk büyük ölçüde azaltılır. “

Ontology / ONT / Bitcoin / BTC / Altcoin / Altcoin Haberleri / Altcoinler / Coin Market Cap

Ayrıca Litecoin Fiyat Analizi yazımızı okumak için tıklayınız.

1 yorum
  1. […] Ontology, DeFi Için Yeni Merkezi Olmayan Kimlik Çözümü Yayınladı yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.