Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$37,141.21
+2.69
ETH
$1,261.53
+8.28
LTC
$148.13
+5.6
DASH
$128.30
+3.93
XMR
$159.71
+2.29
NXT
$0.01
+6
ETC
$8.00
+6.28
DOGE
$0.01
+0.94
ZEC
$109.09
+4.83
BTS
$0.03
+3.89

Ripple CEO’su PayPal’ın kripto girişimiyle neden hayal kırıklığına uğradı?

199

Görünüşe göre kripto topluluğundan herkes, PayPal’ın kripto pazarına girme kararına ısınmadı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ödeme devinin kriptoya geçişini belirten bir tweet’te , Paypal’ın kripto paranın bir varlık olarak faydalarını artıracağına inandığı için Paypal’ın yaklaşan kripto entegrasyonundan hayal kırıklığına uğradığını söyledi : 

2 adım ileri, 1 adım geri… Bir ödeme öncüsünün eğildiğini görmek harika, ANCAK hayal kırıklığına uğratan kripto’nun bazı temel ilkeleri / faydaları reddediliyor.

PayPal, 2020’nin ikinci çeyreğinde işlenen 220 milyar dolarlık ödemeye sahip yaklaşık 350 milyon dolarlık aktif hesaba sahip. Bugün daha önce kullanıcılarının BTC, ETH, LTC ve diğer kripto para birimlerini alıp satmasına izin vereceğini duyurmuştu. Ancak PayPal, Ripple’ın XRP’sini ağında desteklenen kriptolar listesine henüz eklemedi. 

Yine de haberler, olayı BTC’nin fiyat artışıyla 12.500 $ ‘lık yüksek bir artışla ilişkilendirmekte hızlı davranan kripto Twitter’ı heyecanlandırdı.

Ancak, başkalarının da belirttiği gibi PayPal, kullanıcılarına ağında tutulan yukarıda belirtilen kriptoları için özel bir anahtar sağlamayacaktır. Aslında, kullanıcılar kriptolarını yalnızca PayPal hesaplarında tutabilir ve PayPal’da veya dışında başka hesaplara aktaramazlar. 

Ads

Yalnızca PayPal üzerinden satın aldığınız Kripto para birimini hesabınızda tutabilirsiniz. Ek olarak, hesabınızdaki Cryptocurrency, PayPal’da veya PayPal dışında başka hesaplara aktarılamaz.

Bu Garlinghouse’un seçtiği ve Paypal’ın transferlere izin vermeme kararının ABD’de “düzenleyici belirsizlik” nedeniyle olduğundan şüphe ettiği bir şeydi Ripple CEO’su bir tweet’te şunları söyledi: 

PayPal’ın düzenleyici belirsizlik (bekleyin…) konusunda endişeli olduğundan şüpheleniyorum, bu da çeşitli düzeylerde piyasaya çıkışını etkiliyor. 

Garlinghouse daha önce ABD’nin kripto para birimleriyle ilgili düzenlemelerinden duyduğu hayal kırıklığını dile getirmişti ve hatta Ripple’ı ülke dışına diğer kripto dostu ülkelere taşımakla tehdit etmişti . Buna göre bir Twitter kullanıcısı , CEO’nun XRP’nin neden eklenmediğine dair bahaneler ve nedenler aradığını söyledi : 

Yasal belirsizlik BTC, ETH, LTC ve diğerlerini engellemedi; ancak ABD Hükümeti’ni suçlayalım çünkü sadece XRP’nin “kaderini” kontrol ediyorlar, küresel bir merkezi olmayan varlık, ancak diğer kripto varlıklarını değil; sadece XRP

Bu arada bir kullanıcı PayPal’ın Ripple’ı rakip olarak görüp görmediğini sordu ve XRP için likidite eklemek istemedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.