Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$18,821.50
+2.41
ETH
$566.27
+1.11
LTC
$75.87
+0.68
DASH
$94.01
-2.3
XMR
$144.51
-2.81
NXT
$0.01
+26
ETC
$5.95
-1.02
DOGE
$0.00
-0.13
ZEC
$65.51
-0.56
BTS
$0.02
-5.88

VeChain ‘den Yeni Bir Antlaşma Daha

64

VeChain; “Kurumsal kabulün yönlendirdiği dünyanın önde gelen blockchain uygulama platformu.” ve grup tarafından sağlanan yeni bir platforma güç vermek için Shenzhen Yuhongtai Foods Co.Ltd. İle ortaklık kurdu. VeChain Bu platforma, yan ürünleri Meijiada Fresh Foods tarafından sağlanan domuz eti ürünlerini izleyecek olan Gıda İzlenebilirlik Platformu sağlayacak.

Bir blog yazısına göre, Meijiada Fresh Foods:

“Taze et ve sebze pazarında uzmanlaşmış Shenzhen merkezli bir mağaza zinciri. 12.53 milyondan fazla nüfusu ve kişi başına GSYİH 29.217 $ ‘dan fazla olan Shenzhen, Çin’in en gelişmiş teknolojik merkezi ve blockchain endüstrisinin en önde gelen şehirlerinden biri olarak kabul ediliyor. ”

Şirket, bunu kanıtlamakta zorlanmasına rağmen, müşterilerine taze gıda ve hizmet sunmaktan gurur duyuyor. Gıda İzlenebilirlik Platformu devreye giriyor.Bu blockchain tabanlı platform, Meijiada’nın şunları yapabilmesini sağlayacaktır:

“Ürünlerinin menşei, işleme akışı, lojistik bilgileri, ambalaj tarihi, pazarlama bilgileri ve daha fazlası gibi; önemli tedarik zinciri verilerini VeChainThor blok zincirine yüklenecek.”

Birçok tedarik zinciri platformu gibi, bu da her ürünün üzerine yerleştirilen ve mobil akıllı telefonlarıyla daha fazla bilgi görüntüleyebilen bir QR kodu aracılığıyla yapılacaktır. Çin son zamanlardaki blockchain teknolojisine yaptığı yeniliklerle diğer ülkelere nazaran çok önde; Özellikle VeChain Çindeki bir çok gerek üretici gerek dağıtıcı şirketler ile anlaşma yapıyor. VeChain ‘e ait VET coinin de son bir kaç haftada %50 değer artışının olması da bu haberlerle birlikte çok daha artacağını bizlere sergilemiş oluyor.

Ayrıca Bsic Attention Token ödülü dağıtan Brave Browser hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.