Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,164.22
+0.04
ETH
$583.61
-0.42
LTC
$81.67
+0.68
DASH
$95.15
-1.52
XMR
$152.94
+0.64
NXT
$0.01
+21.05
ETC
$6.01
-0.46
DOGE
$0.00
-1.54
ZEC
$67.10
-0.39
BTS
$0.02
-4.44

Vodafone Blockchain ‘i Güç Şebekelerini İzlemede Kullanacak

69

Cep telefonu ağı Vodafone, enerji sektöründe blockchain teknolojisinin en son yenilikçi dağıtımında; Güneş panellerinden güç akışını sağlamak için blockchain destekli kar amacı gütmeyen Enerji Ağı ile güçlerini birleştirdi.

Ortaklık, Vodafone’un enerji şebekeleri için önemli miktarda enerji üretmekten sorumlu. Uç cihazlar için iletişim platformu olarak Energy Web’in blockchain işletim sistemine döndüğünü görecek.

Şu anda, bu cihazların büyük hacmi, sektördeki bazı şirketler için fazla arz anlamına gelir ve şebekede gerektiği gibi kaynakların işlenmesi ve dağıtılması konusunda zorluklar yaratır.

Yeni SIM tabanlı kimlik sistemi, bu dağıtılmış kapasitenin daha etkin bir şekilde sıralanabileceği ve kontrol edilebileceği ve sistemdeki etkinliğin etkin bir şekilde açığa çıkabileceği anlamına geliyor.

Energy Web Foundation CEO’su Walter Kok, sistemin şebeke operatörlerinin dağıtılmış kaynaklarını daha iyi anlamalarına ve kontrol etmelerine izin vereceğini söyledi: “Bir batarya olduğumu söylersem, [şebeke operatörü] aslında bir batarya olduğumdan ve Bu şekilde davranıyorum. Ve sonra bunu öğrendikten sonra, bu varlığı ızgaramı nasıl yönettiğimde kullanmaya başlayabilirim. Yaptığımız şey bu ve elbette Vodafone ile ortaklık yoluyla yaptıklarımız. ”

Vodafone Blockchain lideri David Palmer, platformun nihayetinde dijital enerji için dağıtılmış bir pazar oluşturabileceğini ve SIM özel anahtarlarının, bireylerin cihazların doğrudan blok zincirine işlemleri imzalamasına izin verdiğini söyledi.

Palmer, “Birçoğu zaten pratikte olan bir şey, bu cihazların ihtiyacı olan tek şey bu bağlantıya sahip olmaktır.” dedi.

Ortaklık, enerji sektöründeki blockchain teknolojisinin sadece en son uygulaması. Eğer Başarılı olursa, kullanımı sonunda enerji kaynaklarının verimliliğini artırmak için diğer dağıtım enerji ağlarına ve şebekelerine kadar uzanabilir.

Ayrıca Brave Browser hakkında bilgi almak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterlidir.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.