Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,068.57
+1.39
ETH
$585.14
+3.32
LTC
$81.24
+6.57
DASH
$96.76
+2.82
XMR
$152.15
+5.09
NXT
$0.01
+25.49
ETC
$6.08
+2.27
DOGE
$0.00
+2.46
ZEC
$67.51
+3.02
BTS
$0.02
-5.05

Galaxy Digital & Bakkt Yeni ‘White Glove’ Hizmetini Sunuyor

68

Tanınmış bir kripto varlık yönetim şirketi olan Galaxy Digital; Intercontinental exchange dijital varlık saklama ve türev platformu Bakkt ile yeni bir ortaklık kurdu.
Bu yeni ortaklık, önde gelen kripto paraya maruz kalmak isteyen kurumlar için white glove hizmeti başlatmak amacıyla imzalandı.


Tanınmış bir kripto varlık yönetim şirketi Galaxy Digital; Intercontinental exchange dijital varlık saklama ve türev platformu Bakkt ile yeni bir ekip kurdu. Bu yeni ortaklık, önde gelen kripto paraya maruz kalmak isteyen kurumlar için beyaz eldiven hizmeti başlatmak amacıyla imzalandı.

İki şirket arasındaki işbirliği, Bakkt’ın sunduğu dijital varlık velayeti ve hizmetlerinin yanı sıra sunulan motorlarla ve ticaret platformlarıyla eşleşen Galaxy Digital geleneklerini görecek. Galaxy digital’den Tim Plakas; Ortaklığı, fiziksel bitcoin’e erişmek isteyen geleneksel varlık yöneticilerinden gelen iki şirketi için talep optikine hizmet etmek üzere tasarladıklarını söyledi. Ayrıca, iki şirketin birlikte fiziksel bitcoin erişimine güvenli ve verimli bir yol sunacağını da sözlerine ekledi.

Kıtalararası borsanın sorumlu başkanı Bloomberg ile yaptığı röportajda konuşan John Conneely; Ortaklığın kripto varlıklarının ortaya çıkması söz konusu olduğunda tüm dünyadaki birçok kurumdan gelen güçlü talebe yanıt olarak kurulduğunu söylemiştir.

Tim ayrıca şunları da belirtti:

“Bu hizmeti göz önünde bulunduran varlık yöneticileri ve riskten korunma fonları, kamuya açık bir şirket olarak denetlenmiş, kamu mali tabloları ve kurumsal boyutlu bir bilanço ile tuttuğumuz yüksek standartlarla sağlanabilir.

Ayrıca Çin, Bitcoin Madencilerinin Banka Hesaplarını Donduruyor yazımızı okumak için tıklamanız yeterlidir.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.